SPREMI SE ZA DOBITNI TIKET: 2.000 DINARA da će Lukaku dobiti CRVENI KARTON!

Kristijano Ronaldo je majstor za golove, Alvaro Morata za promašaje, Italijani za odbranu, a Romelu Lukaku za kartone.

Fudbalska reprezentacija Belgije, predvođena Lukakuom i Keviom de Brujneom, važi za jednog od glavnih favorita na ovogodišnjem šampionatu, a kako iz tri utakmice ima tri pobede, jasno je da je cilj plasman u finale.

Ipak, put do finala je dug i ko zna šta se sve može desiti na tom putu, možda (recimo) baš Lukaku dobije crveni karton…

Ako “verujete” u Belgijanca, imamo sjajnu vest za vas.

Na meridianbet.rs vas čeka EURO SPECIJAL ZA KLAĐENJE, a to znači da na jednom mestu imate NAJVEĆE KVOTE NA SVETU i nikad zanimljiviju slobodnu igru.

A na igru da će Lukaku odobiti crveni karton na nekom od mečeva Evropskog prvenstva čeka vas sjajna KVOTA 7.00, a to se ne sme propustiti!

Ako ste spremni da se oprobate i u ovakvim igrama – klik OVDEpreuzmite BONUS ZA KLAĐENJE OD ČAK 2.000 DINARA i tipujte da će Belgijanac da “pocrveni“

Do sada je Lukaku dao tri gola na prvenstvu, dva protiv Rusije i jedan protiv Finske, ali verujemo da se neće zaustaviti na tome.

Međutim, ono što ga je “krasilo” tokom klupske sezone (pored golova) jesu i kartoni, pa je tako u Ligi šampiona “zaradio” jedan žuti, a u Seriji A čak četiri žuta kartona…

Da li je vreme i za crveni?

9 Comments

  1. Uz najbolji bonus nikad kraja ovo treba bas pametno iskoristiti i odigrati najbolje utakmice do sada srecno svima

  2. Jedno je igrati za klub u nekoj ligi a drugo za reprezentaciju na prvenstvu, verujem da nije glup da napravi nešto zbog čega bi svi ispaštali. Igraću da neće do kraj prvenstva dobiti crveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.