ATLANTA NA VELIKOM ISPITU: Trenutna “atrakcija” ili tim za titulu?

Atlanta je verovatno i najprijatnije iznenađenje ove sezone u NBA ligi, mada se Janis Adetokumbo recimo ne bi složio sa nama. Ali, nama je bitan Bogdan Bogdanović, a ne Janis, a tim našeg reprezentativca je stigao do brejka u finalu Istočne konferencije NBA lige.

Možda niko to nije očekivao, ali Atlanta je rešila da pokaže da nije “samo” talentovani skup pojedinaca, već ozbiljan tim koji je spreman za najviše ciljeve.

Bogdanović je rovit, to znamo, ali očigledno ima dostojnu zamenu u vidu Tre Janga, koji je zablistao u prvoj utakmici protiv Baksa.

Da li će tako i ostati – videćemo, ali za sada mu odlično ide.

Baksi su nakon poraza, pred velikim izazovom i ako planiraju da odu dalje, moraju da odbrane domaći teren ove noći. A, mi za vas imamo jedan specijalan izazov.

Da li ste spremni da se uključite u ludu trku i osvojite AUDI A4? Da, dobro ste pročitali! OVDE možete da se informišete kako to da uradite, a mi ćemo vam pružiti i malu pomoć prijatelja.

Ako kliknete OVDE, dobijate bonus za sportsko klađenje u iznosu od 2.000 DINARA, a čeka vas i BONUS NA PAROVE I DO 2000%!

Pa, sve to je dovoljno da se uključite u trku, zar ne?

7 Comments

  1. Jedinstveni start sa bonusom nikad vecim,a za naseg Bogdana Bogdanovica i Atlantu vredi se kladiti…U toku je i najvaznije takmicenje u skupljanju broja tiketa,a pobednik dobija najlepsi poklon AUDI A4

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.