Tiket dana (petak, 25.06.2021)

tiket dana

Evropsko prvenstvo se nastavlja u subotu, pa je i danas dan odmora za reprezentacije koje su prošle u drugu fazu. Ponuda je za ovaj petak slaba, igraju jedino Irci i Norvežani, kao i Južnoamerikanci.

Sarpsborg – Viking – x2,0-2 @ 2.90 u Meridianbet

Domaćin je u prošlom kolu napravio pravu senzaciju i odneo bodove iz Trondhajma. Ukoliko Rozenborg ni ove seone ne uspe da osvoji titulu, a sva je prilika da neće, zna koga može kriviti, naravno uz sopstvene greške. Trijumf Sarpsborga protiv najpoznatije norveške ekipe najveće je iznenađenje od starta prvenstva. To je tek druga prvenstvena pobeda ovog tima, a obe su ostavrili na strani. Što se tiče njihovih izdanja na domaćem terenu, nemamo šta lepo reći. Igrali su tri puta, dva puta su remizirali, a jednom izgubili. Da sve bude gore, još nisu postigli ni gol kao domaćini. Za 270 minuta nisu uspeli da zatresu mrežu Havesund, Kristijansunda i Brana. Sada im u goste dolazi Viking, tim koji je ispred njih na tabeli, ali ekipa koja je na četiri gostovanja doživela tri ubedljiva poraza, uz veliki broj primljenih pogodaka. Ekipa Vikinga je vrlo loša kada napusti Stavanger, pa je od Rozenborga primila pet, od Havesunda četiri, a od Sanderforda tri gola. Slavili su samo kod Lilestrema sa 3:1. Ovde se samo postavlja pitanje šta će presuditi, loš napad domaćina ili užasna odbrana gostiju. Smatramo da je Viking nešto bolji i da neće izgubiti u Sarpsborgu. Uz duplu šansu x2 dodajemo i mali broj golova. Za kombinaciju x2,0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.90.

Šamrok Rovers – Drogeda – 1,2+ @ 1.73 u Meridianbet

Pomalo neočekivano, dobili smo zanimljivu borbu za titulu u Irskoj. Činilo se da će Šamrok lako odbraniti naslov, pogotovo nakon katastrofalnih izdanja prethodnog šampiona Dandalka. Međutim, pojavili su se novi izazivači. Tim Sent Patriksa je igrao dobro u kontinuitetu i sada, kolo pre kraja prvog dela prvenstva, deli prvo mesto sa Roversima. Obe ekipe imaju po 34 boda, ali tu je, odmah iza njih Slajgo sa samo dva mnaje. Ukoliko slave protiv Drgede fudbaleri Šamroka će osvojiti nezvaničnu titulu prvog dela prvenstva, ali ona ništa ne znači, pošto se u Republici Irskoj igra prvenstvo od proleća do jeseni u jednom dahu. Roverse za dve sedmice očekuje start kvalifikacija za Ligu šampiona, u Irskoj dosta očekuju od njih, pogotovo nakon prošlogodišnjeg učešća Dandalka u grupnoj fazi Lige Evrope. Prvi rival Šamroka je prvak Slovačke, Slovan iz Bratislave, a prvi meč igra se već 7. jula u glavnom gradu Slovačke. Njihov rival u 18. kolu, ekipa Drogede, nalazi se u sredini tabele, a sva je prilika da će tu i ostati. Tim nema veći ambicija od opstanka, a u prethodnoj sezoni igrali su u drugoj ligi, u kojoj su osvojili prvo mesto i vratili se u elitu posle samo godinu dana. Već su ove dve ekipe odigrale jedan prvenstveni okršaj u aktuelnoj sezoni, a Šamrok je slavio na gostovanju u Drogedi sa 1:0. Očekujemo i sada pobedu Šamrok Roversa, a uz jedinicu dodajemo i bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.73.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.