Tip dana: Lilestrem – Rozenborg: Mogu li gosti do trijumfa posle dva vezana poraza?

Petak je takođe slobodan dan na Evropskom šampionatu, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan duel norveškog šampionata. i to meč između Lilestrema i Rozenborga.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova.

Lilestrem: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Lilestrem nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, ali je nekako utisak da kako vreme prolazi tako i ova simpatična ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, Lilestrem je u prva dva kola doživeo dva vezana poraza. i sigurno je da se tada činilo da će ovaj tim biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz najkvalitetnijeg ranga norveškog fudbala, ali onda je ova ekipa krenula sa znatno boljim partijama-
Nakon ta dva poraza, Lilestrem je odigrao još čak četiri meča na kojima je ovaj tim ostvario tri trijumfa, uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod čevrtoplasiranog Kristijansanda, kada je bilo 1:0.
Na poslednja dva susreta ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, zbog čega u jednom izuzetno dobrom raspoloženju dočekuju favorizovani Rozenborg.
Naime, prvo je Lilestrem slavio na svom terenu protiv Hogesanda, kada je bilo 2:1, da bi u prošlom kolu ova ekipa ostvarila pobedu i na gostovanju kod Tromza. pošto je taj meč završen rezultatom 1:2, što je bila prva pobeda za Lilestrem na gostovanjima u ovom šampionatu.
Inače, trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli ali eventualnim trijumfom na ovom duelu sa Rozenborgom bi mogli da se popnu čak na šesto mesto na tabeli.

Rozenborg: Očekivali smo dosta više!

Kada sagledamo sve, nekako je utisak da smo od Rozenborga dosta više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje norveške lige.
Naime, jedna od najtrofejnijih norveških ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Molde, koji je juče u derbiju kola savladio ekipu Bodea u gostima, pošto je na kraju bilo 0:2.
Do sada je Rozenborg odigrao devet mečeva u prvenstvu na kojima je ostvario četiri trijumfa, dva remija i čak tri poraza, što nije nimalo mali broj ako uzmemo u obzir da ovaj tim ima najveće moguće ciljeve u ovom šampionatu.
U prošlom kolu je Rozenborg doživeo svoj drugi uzastopni poraz i to na svom teren protiv Sarsborga, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Pre toga smo bili svedoci još jednog lošeg meča za Rozenborg koji je doživeo poraz i na gostovanju kod Stremsgoda, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1, uz podatak da je gostujaća ekipa prva došla do vođstva na tom meču, ali je domaćin odigrao sjajno u nastavku i potpuno zasluženo stigao do trijumfa.
Ako se osvrnemo malo na tradiciju, zanimljivo je da su fudbaleri Rozenborga poslednji put poraženi od Lilestrema još pre punih trinaest godina.

Naš predlog

Rozenborg ne igra u skladu sa očekivanjima, i mišljenja smo da će ova ekipa teško moći da se ozbiljnije umeđa u borbu za šampionski ukoliko ne pobedi i na trećem uzastopnom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.17.
Verovatno i nešto sigurnija opcija od dvojke su svakako golovi, kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Za kraj, za očekivati je da gost postigne makar dva gola na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.