Tiket dana (nedelja, 27.06.2021)

tiket dana

Nastavljaju se okršaji u osmini finala na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a završava se i grupna faza na Kopa Amerika. Što se tiče ostale ponude, igra se veliki broj pripremnih mečeva za narednu sezonu, pa ko to voli ima mnogo izbora.

Holandija – Češka – GG @ 1.84 u Meridianbet

Jesu Holanđani dobili sve tri utakmice u grupnoj fazi, ali budite obazrivi, sve tri su igrali na svom terenu, na ”Johan Krojf Areni” u Amsterdamu. Ovo je prvi put da napuštaju Holandiju, pa će protiv Češke igrati u Budimpešti. Šteta što glavni grad Mađarske nije dobio neku atraktivniju utakmicu osmine finala, pošto jedini dozvoljavaju maksimalni kapacitet, pa smo uživali u ambijentu na tri utakmice u ovom gradu. Pored mečeva Mađarske protiv Portugalije i Francuske, gledali smo i okršaj svetskih protiv evropskih prvaka. Česi su igrali na Ostrvu, dva puta u Glazgovu i jednom u Londonu. Već posle prve dve utakmice obezbedili su prolaz dalje, pobedili su Škotsku i remizirali sa Hrvatskom, pa im poraz od Engleza nije teško pao. Imaju ”knedličke” odličnog Patrika Šika, ali i nekolicinu sjajnih fudbalera, poput dvojca iz Premijer lige Souček-Coufal. Holandija igra atraktivan fudbal, stvara mnogo šansi, ali i postiže dosta golova. Dali su osam pogodaka na tri meča, i jednostavno ova selekcija zavisi od napada, pošto je odbrana bila porozna protiv Ukrajine, što je i razumljivo bez Virdžila Van Dajka. Poslednji put su se ove dve selekcije sastale pre skoro šest godina, dva puta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a oba meča dobili su Česi. Ne čudi što se posle toga Holanšani nisu plasirali na prethodni EURO. Očekujemo zanimljiv meč, neizvestan, sa golovima na obe strane. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici Meridianbet iznosi 1.84.

Venecuela – Peru – x @ 3.00 u Meridianbet

Golom u sudijskoj nadoknadi Venecuela je izbegla poraz od Ekvadora i sačuvala je šansu da igra u četvrtfinalu. Samo jedna ekipa iz grupe završava takmičenje, a na dnu su baš Venecuela i Ekvador sa po dva boda. Ekvadorci imau maler da u poslednjem kolu igraju protiv domaćina Brazila i teško je očekivati da mogu bar do boda. S druge strane imaju dva gola bolju gol razliku od Venecuele, pa se nadaju njihovom porazu od Perua. Što se Peruanaca tiče, potomci Inka sakupili su četiri boda iz tri uzakmice i bore se za drugo mesto sa Kolumbijom. Pošto su Kolumbijci okončali grupnu fazu, i njima bi bod bio dovoljan da ispune cilj. Pa kad je tako, zašto ne bi bilo nerešeno? Venecuela je izgubila samo od Brazila, i pored činjenice da su imali ogromne probleme pred početak takmičenja sa koronavirusom, pošto su im osmorica fudbalera bila zaražena. Peru je gubio 2:0 od Ekvadora posle prvih 45 minuta, ali je poravnao za kratko vreme. Na kraju su mogli i do celog plena. Dakle, bod bi, po svemu sudeći, bio po meri i jednima i drugima, pa očekujemo da se tako nešto i dogodi. Za x u kladionici Meridiabet dobija se koeficijent 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.