Tiket dana (subota, 03.07.2021)

tiket dana

Posle večerašnjih utakmica imaće parove polufinala Evropskog prvenstva, a kasno noćas zanćemo i koje ekipe će igrati u polufinalu Kopa Amerika.

Ukrajina – Engleska – 2,0-3 @ 2.01 u Meridianbet

”Gordi Albion” prvi put igra van svog ”Vemblija”, ali ako eliminišu Ukrijince, ponovo će nazad u London, gde se igraju utakmice polufinala u finala. Posle eliminacije Nemačke na Ostrvu je prava euforija. Svi se nadaju evropskoj kruni, mada Englske, i pored činjenice da još nije primila gol, nije bila prevviše ubedljiva u prva četiri meča. U grupi su pobedili Hrvatsku i Češku sa po 1:0, dok su sa Škotima igrali bez golova. ”Panceri” su pobeđeni u finišu susreta, kada su dve brze akcije golovima krunisali Sterling i Hari Kejn. Rahim Streling je postigao tri od četiri gola svoje selekcije, i sigurno je da će on uz Kejna predvoditi napad. Lako je moguće da ova dvojica od avgusta budu tandem i u Mančester sitiju, pošt se uveliko spekuliše o odlasku napadača Totenhema u Mančester. Što se Ukrajice tiče, oni su već premašili očekivanja. U grupi su dosta klecali, pobedili su samo Severnu Makedoniju, dok su izgubili od Holandije i Austrije. Ipak, i sa tri boda su se plasirali u osminu finala gde iz je raspored namerio na Švedsku. Mada su Skandinavcima svi davali veće šanse da odu dalje, to su, na kraju krajeva, i zaslužili igrama u prve tri utakmice, ali se pokazalo da se u nokaut fazi ništa unapred ne zna. Ostala je Švedska u finišu sa igračem manje, uspela da izbori produžetke, a kada su se svi spremali za penale, Dovbik je pogodio za trijumf i ulazak u četvrtfinale. To je najveći reprezentativni uspeh ukrajinskog fudbala. Ne može se reći da je to slučajno, Andrej Ševčenko izrasta u odličnog trenera, a najbitnije je da je on apsolutni autoritet igračima, s obzirom na to kakvu je karijeru imao. Videćemo kako će se Englezi snaći na ”tuđem” terenu, pa verujemo da se neće zaletati od samo starta. Ukrajina će biti oslabljena, protiv Švedske se povredio Besedin, ranije i Zubkov, pa će oni svoju šansu tražiti iz kontri, a više pažnje posvetiće svom golu. Engezi su favoriti, mada je UKrajina malo potcenjena kvotom, pošto je u pitanju četvrtfinale EP-a. Uz dvojku predlažemo i igru na mali broj golova, pa za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 2.01.

Urugvaj – Kolumbija – 1,0-3 @ 2.90 u Meridianbet

Najnezvesniji okršaj četvrtfinala na Kopa Amerika trebalo bi da bude duel Urugvaja i Kolumbije. ”Urusi” nas brinu, pre svega zbog efikasnosti. Prosto je neverovatno da selekcija čiji napad predvode Luis Suarez i Edinson Kavani u Brazil stigne posle tri uzastopna meča bez postignutog gola, a taj niz nastave i posle poraza od Argentine na startu Kopa Amerika. Ipak, u naredna tri meča dali su četiri gola, ali ni to nije neki posebno dobar učinak. Od ”gaučosa” su, dakle, izgubili, usledio je remi sa Čileom, pa pobede nad Bolivijom i Paragvajem. Na kraju su zauzeli drugo mesto u grupi i namerili se na Kolumbiju u četvrtfinalu. ”Kafeterosi” su zauzeli treće mesto u svojoj grupi, bili su iza Brazila i Perua, a ispred Ekvadora i Venecuele. Samo četiri bod iz isto toliko utkmica veoma je slab učinak, pa nam se čini da Kolumbijci, i pored odličnog sastava, jednostavno nisu u formi. Međutim, oni se već pobedom nad Ekvadorom, bukvalno, obezbedili plasman u nokaut fazu, pa su malo i dozirali formu. Problem mogu da budu dve uzastopno izgubljene utakmice, prvo od Perua, a onda i Brazila, mada su protiv ”karioka” poklekli u desetom minutu sudijske nadoknade. I pored svega Urugvaj nam deluje kao kvalitetniji tim i trebalo bi da pobedi. Bolji iz ovog meča u polufinalu igraće protiv Argentine ili Ekvadora, a ”gaučosi” su veliki favoriti u tom okršaju. Pored pobede Urugvaja, ubeđeni smo da golova neće biti u izobilju, pa vam predlažemo kombinaciju 1,0-3 za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.