Tiket dana (utorak, 06.07.2021)

tiket dana

EURO ulazi u samu završnicu, u naredna dva dana igraju se polufinalni mečevi i saznaćemo ko će podeliti megdan u finalu u nedelju 11. jula. Kraju se bliži i Kopa Amerika, i tu nas čeka polufinalni meč, ali zato tek počinju kvalifikacije za evropske kupove. Već večeras igraju se prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Argentina – Kolumbija – 1,0-3 @ 2.32 u Meridianbet

Ovo je drugi polufinalni meč na Kupu Amerike, a u trenutku pisanja ne znamo ko je prvi finalsta, mada se očekuje da to bude domaćin Brazil, koji je igrao sa Peruom. Svi se nadaju finalu Brazil – Argentina, a da bi se dve najbolje južnoameričke selekcije sastale u borbi za trofej, potrebno je i da ”gaučosi” pobede ”kafeterose”. Kolumbijci su u polufinalu, mada su do sada dobili samo jedan meč i to onaj premijerni protiv Ekvadora. Nakon toga su remizirali sa Venecuelom, pa izgubili od Perua i Brazila. Sa četiri boda prošli su u narednu fazu kao treći, a u četvrtfinalu su eliminisali Uragvaj, zahvaljujući boljem izvođenju penala. Za razliku od Kolumbije, Argentina je bila skoro perfektna. Samo su na startu takmičenja igrali nerešeno sa Čileom, a onda su pobedili Urugvaj, Paragvaj i Boliviju u grupi, te Ekvador u četvrtfinalu, i to sa ubedljivih 3:0. Lionel Mesi žarko želi da napokon osvoji neki trofej sa reprezentacijom, ali to neće biti lako, pogotovo ako u finalu igraju protiv ”karioka”. Argentina je trebalo da bude domaćin Kopa Amerika, ali je ova zemlja odustala od organizacije zbog pandemije koronavirusa. Pre Argentine od organizacije je odustala i Kolumbija i to zbog politčkih protesta u ovoj zemlji. Tako je uskočio Brazil, ali se mečevi igraju bez navijača i to je ono što nam najiše smeta kada je Kup Amerike u pitanju. Argentina je favorit protiv Kolumbije, očekujemo pobedu Mesija i društva, a golova ne bi trebalo da bude mnogo. Zato je naš predlog 1,0-3 sa koeficijentom 2.32 u kladionici Meridianbet.

Kluž – Borac Banja Luka – 1/1,2+ @ 2.27 u Meridianbet

Šampion Rumunije imao je odličnu prethodnu sezonu u Evropi. Krenuli su od prve runde kvalifikacija kao nenosioci, a na kraju su završili u grupnoj fazi Lige Evrope. Ispali su od zagrebačkog Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali su izbacili Đurgarden i finski KuPS i tako se našli u grupi sa Jang Bojsima, Romom i CSKA iz Sofije. Na kraju su bili treći u grupi. Zato su u Rumuniji stigli do nove titule i krežu ponovo od prvog kola kvalifikacija, samo što su sada u grupi povlašćenih timova. Prvi rival im je iznenađujući prvak Premijer lige Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac. Banjačučani su ostavili iza sebe favorizovano Sarajevo, zatim Željezničar i Zrinjski, i sasvim zasluženo posle decenije došli do titule. Borac ima iskusan sastav, tu su bivši igrači Zvezde i Partizana Dejan Meleg i Goran Zakarić. Ipak, Kluž je bolji tim i trebalo bi da pobedi, bar na svom terenu. Ne otpisujemo Borac unapred, to nikako, ali očekujemo da Kluž ostvari neku prednost posle prvog meča. Kluž je u pripremnom periodu pobedio i ruski Dinamo iz Moskve, ali i remizirao sa bugarskim Ludogorecom. Što se Borca tiče, njima je najjača provera bila sa slovenačkim šampionom Murom, koju su pobedili sa 1:0. Naš predlog je prelaz 1/1,2+ sa kvotom 2.27 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.