Tiket dana (četvrtak, 08.07.2021)

tiket dana

Danas počinju kvalifikacije za Ligu konferencija. Novoformirano takmičenje startuje u ovoj sezoni, a plan je da se Liga Evrope, po kvalitetu, približi Ligi šampiona. Zato će u grupnoj fazi Lige Evrope igrati manje timova, pa će ostali svoju šansu potražiti u ovom takmienju. Među njima su u srpski predstavnici.

Milsami – Sarajevo – 2,0-3 @ 2.38 u Meridianbet

”Bordo tim” je ostao bez titule u Bosni i Hercegovini, što je bio težak udarac za navijače ovog kluba, popularne ”Horde zla”. Sarajevo već godinama priželjkuje uspeh u Evropi, ali uvek im se ispreči neki od top klubova na putu. Sada će im put biti još teži, pošto neće imati privilegiju da kad ispadnu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, pokušaju u slabijem evropskom takmičenju. Ipak, prvi rival ne bi smeo da predstavlja opasnost. Milsami je predstavnik Moldavije, a liga ove zemlje je među najslabijima u Evropi, kao i nacionalni tim. Mogle bi Sarajlije da sve reše već u prvom meču na gostovanju, ali čak i da ne urade tako, ostaje im revanš na ”Koševu”. Već u narednoj rundi boljeg iz ovog dvomeča očekuje znatno teži ispit, pobednika iščekuje švadski Elfsborg. Prednost Milsamija je jedino u tome što je liga Moldavije počela, a ovaj tim je u prvom kolu remizirao sa Sfintulom, prošlogodišnjim Partizanovim rivalom. Ne znamo u kakvoj je formi Sarajevo, ali je kvalitetnije od Moldavaca, pa vam preporučujemo dvojku, uz koju dodajemo mali broj golova 0-3. Za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.38.

MOL Fehervar – Ararat – 1/1,NG @ 3.05 u Meridianbet

Mađarski tim je veliki favorit u dvomeču sa predstavnikom Jermenije. Ararat je podbacio prošle sezone i prvenstvo završio tek na četvrtom mestu. Titulu je osvojio Alaškert, a ispred njih su bili i Noah i Urartu, daleko nepozantiji timovi. Ali, šta tek reći za Širak, koji je ligu završio na devetom mestu, bukvalno poslednjem, pošto je jedan tim istupio iz takmičenja. Male su šanse Ararata u Sekešfehervaru. Jeste nekadašnji Videoton daleko od najboljih dana, a izgubio je i dominaciju u Mađarskoj od Ferencvaroša, ali je i dalje respektabilan tim. Naravno, da ponovi uspeh iz 1985. godine kada su igrali u finalu tadašnjeg Kupa UEFA, i izgubili od slavnog Reala iz Madrida, neće biti moguće, ali svi bi bili prezadovoljni još jednom grupnom fazom nekog evropskog takmičenja, kao što je to bilo pod vođstvom Marka Nikolića. Pobeda MOL Fehervara ne dolazi u pitanje, a da bi smo pojačali koeficijent predlažemo bvam prelaz 1/1, kao i igru NG, pošto ne vidimo način da Jermeni zatresu mrežu Mađara. Za kombinaciju 1/1,NG u kladionici Meridianbet kvota je 3.05.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.