Tip dana: Šapekoense – Korintijans: Može li desetkovani domaćin do prvog trijumfa u sezoni?

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje pa smo za vas ovog puta analizirali jedan duel brazilske Serije A, i to meč između Šapekoensea i Korintijansa.
Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.

Šapekoense: Može li ova ekipa do opstanka?

Fudbalski klub Šapekoense je široj javnosti postao poznat nakon one strašne avionske nesreće kada je 71 osoba poginula, a od toga devetnaest fudbalera ovog tima, i to sve uoči revanš meča polufinala Kopa Sudamerikane koji je ova ekipa trebalo da odigra protiv Atletiko Nacionala iz Kolumbije.
Nakon nekoliko godina igranja u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, “Šape” je pre dve godine ispao iz društva najboljih, ali je isto tako ova ekipa uspela ekspresno da se vrati u Seriju a.
Naime, Šapekoense je na kraju završio na prvom mestu na tabeli a zanimljivo je da je pehar namenjen pobedniku Serije B podigao Adam Rušel, koji je jedan od trojice fudbalera koji su preživeli kobni pad aviona.
Kada je ova sezona u pitanju i više nego jasno je da će se povratnk u društvo najboljih do kraja boriti za opstanak, pošto se u ovom trenutku ŠŠapekoense nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, što je zaista premalo.
Do sada je “Šape” odigrao devet mečeva na kojima još uvek ne zna za trijumf, a na sve to fudbaleri ove ekipe su doživeli čak pet poraza, ali i četiri remija.
U prošlom kolu je pretposlednja ekipa na tabeli odigrala još jedan loš meč, i to na svom terenu kada su doživeli poraz od Bahije, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Čapekoense odigrao četiri meča na svom terenu na kojima su doživeli čak tri poraza, uz jedan remi i samo jedan postignut gol.

Korintijans: Očekivali smo više od ovog tima!

Treba biti realan pa priznati da smo od fudbaleraa Korintijansa očekivali dosta više na startu najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa se posle devet odigranih mečeva nalazi na trinaestom mestu na tabeli, a do sada su odigrali devet mečeva na kojima su ostvarili samo dva trijumfa, čak pet remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je Korintijans pogađate remizirao na svom terenu protiv Internacionala, a taj meč je završen rezultatom 1:1, što je bio treći uzastopni remi za ovu ekipu, ali i peti vezani meč na kom dvanaestoplasirani tim na tabeli nije izgubio.
Inače, treba napomenuti da su fudbaleri Korintijansa prošlu sezonu završili na dvanaestom mestu na tabeli što im je donelo plasman u Kopa Sudamerikanu, a deluje da će to primarni cilj biti i ovog puta.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba istaći da Korintijans nažalost nije uspeo da se plasira u nokaut fazu i to pošto su na kraju završili na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Penjarol, od koga su između ostalog i doživeli jedina dva poraza u grupnoj fazi, od čega je onaj u Urugvaju bio baš ubedljiv, pošto je na kraju taj duel završen rezultatom 4:0.
Dvanaestoplasirani tim na tabeli ove sezone igra dosta dobro na gostovanjima i još uvek ne zna za poraz, pošto su na četiri odigrana susreta van svog terena čak tri puta remizirali, uz jedan trijumf i to kod Amerike Mineiro, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Oba tima se nisu proslavila ove sezone, i nema nikakve sumnje da će i jedni i drugi silno želeti da dođu do trijumfa na ovom susretu.
Naravno, važnu ulogu u svemu tome će imati i činjenica da domaćin neće moći da računa na pregršt fudbalera u ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa dvojkom, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.
Inače, na poslednjih šest međusobnih mečeva između ova dva tima nije bilo više od dva gola, pa smo poprilično sigurni da će tako biti i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola, koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.46.
Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa prelazom X-2 za koji je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 4.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.