NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Bran 2.15, Brazil 2.25, Engleska 2.80 – SAMO U MERIDIANU

Fudbal i klađenje prosto idu zajedno, a neretko budu IDEALNA kombinacija. Za golove, preokrete, bodove i titule zaduženi su igrači, a a drugi deo ovog oprobanog recepta – zadužena je najbolja kladionica u regionu!

Znamo da ste navikli da na meridianbet.rs uvek nađete FANTASTIČNE SPECIJALE i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, pa je tako i ovog puta.

Ukoliko još uvek niste – registrujte se OVDE, preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda se prepustite čarima kvota i fudbala.

U toku je i veliko takmičenje – odigraj najviše tiketa i OSVOJI NAJNOVIJI AUDI!

Registruj se odmah OVDE i sve detalje takmičenja saznaj na zvaničnom sajtu kladionice Meridian.

A ako se pitate šta biste to mogli da “stavite” na tiket, nudimo vam pomoć u nastavku…

BRAN – TROMSO, KEC 2.15

Znamo da nacionalna prvenstva trenutno nisu u fokusu, ali verujte nam na reč – norveški šampionat nam donosi pravo ludilo! U ovom 12. kolu čeka nas utakmica Brana i Tromsa, koji se sastaju od 20 časova i garantuju pravi spektakl. Ako pogledate tabelu – zapitaćete se zašto baš ova utakmica, ali da li ste primetili da se u borbi za opstanak uvek dogode fantastične utakmice? Oni sa vrha tabele nas često i razočaraju, ali kada se radi o borbi na začelju – pa to je prava fešta! Bran mora da pobedi kako zna i ume, ali jasno je da neće biti lako.

Kladionica Meridian za meč Bran – Tromso daje NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec je 2.15

ARGENTINA – BRAZIL, DVOJKA 2.25

Da li je zaista potrebno da najavljujemo ovaj duel? Pa, dovoljno je reći da ćemo na jednoj strani gledati Lionela Mesija, a na drugoj Nejmara. S obzirom na dešavanja u klupskom fudbalu, neki su sumnjali u to da li će Mesi dati svoj maksimum za Argentinu. Ali, ne da je dao maksimum, nego ih je odveo do finala Kopa Amerike! Doduše, do finala u kojem Argentina nema sreće, pošto je gubila već nekoliko puta u ovom veku, ali možda je baš to motiv više za Mesija i drugove! Kladionice kažu da je Brazil ipak favorit.

Kladionica Meridian za meč Argentina – Brazil daje NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka je 2.25

ITALIJA – ENGLESKA, DVOJKA 2.80

Sreća naša pa postoji vremenska zona, te tako možemo nesmetano da uživamo i u finalu Kopa Amerike, ali i u finalu Evropskog prvenstva. Čekali smo ga, čekali i dočekali! Sudeći po kvalitetnim utakmicama i velikim iznenađenjima – vredelo je čekati! A, sada sitno brojimo do velikog finala, odnosno susreta između Italije i Engelske. Mnogi su na ovom mestu videli recimo Francusku, Belgiju, pa i Španiju, ali… Fudbal je to! Zato ga i volimo. Bilo kako bilo, jasno je da su i jedni i drugi izuzetno motivisani i puni samopouzdanja, a kako i ne bi bili? Može se reći da su nas i jedni i drugi malo iznenadili dolaskom do finala, pa navijamo da nas iznenade i pravom goleadom! Neki bi voleli da vide i penala, ali hajde da pobednika rešimo u 90 minuta?

Kladionica Meridian za meč Italija  – Engleska daje NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka je 2.80

SPECIJALNA PONUDA:

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50, ili možda Sterling – 2.50? Vi odlučujete!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mestu – poseti sajt meridianbet.rs.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.