Tiket dana (ponedeljak, 12.07.2021)

tiket dana

Završena su dva najznačajnija fudbalska prvenstva ovog leta. Sada nam se fokus seli na klupska takmičenja, očekuju nas duge kvalifikacije za evropske kupove, a već od petka i početak pojedinih liga. Danas je ponuda vrlo slaba, ali ne toliko da izostane tiket.

KR Rejkjavik – Keflavik – GG4+ @ 2.48 u Meridianbet

Nastavlja se prvenstvo Islanda koje bi moglo da bude zanimljivije nego nekoliko prethodnih. Na čelu tabele je aktuelni šampion Valur, ali ga prate Breidablik i Vikingur, sa po pet bodova manje, ali i utakmicom manje odigranom. Što se KR Rejkjavika tiče, oni su rekorderi po broju titula, a poslednji put su šampioni bili 2019. godine. Pored 27 naslova prvaka osvojili su i Kup Islanda 14 puta, kao i Liga kup ove zemlje u osam navrata. Nova sezona nije počela po planu, pa je Rejkjavik trenutno na četvrtom mestu sa devet bodova manje od lidera, uz ovaj zaostali meč. Njihov rimal u ovom kolu je Keflavik, tim koji je u najboljoj formi u poslednje vreme. Oni su krenuli dosta loše, imali su pet poraza i samo jednu pobedu u prvih šest kola, ali su sada nanizali tri trijumfa i remi u poslednja četiri kola, uz eliminaciju Breidablika u Kupu. S druge strane Rejkjavik je doživeo neugodan poraz od Stjarnana na svom terenu, ali je to ispravio osvajanjem celog plena na gostovanju kod Akurejrija. Keflavik je prošle sezone igrao u drugoj ligi, ali je osvojio prvo mesto i vratio se u elitu. Poslednji put u prvenstvu ove dve ekipe su podelile megdan još 2018. godine, a Rejkjavik je dobio ubedljivo oba meča. Možda je tim iz prestonice i sada favorit, ali nam je najsigurnije odigrati na golove. Obe ekipe igraju na gol više, pa vam predlažemo igru gol-gol uz bar četiri pogotka ukupno. Za GG4+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.48.

Kalmar – Haken – GG @ 1.91 u Meridianbet

Jedna teška utakmica za pogađanje igra se u elitnoj švedskoj diviziji. Kalmar je nešto bolje startovao u prvenstvu, što pokazuje položaj na tabeli, ali je kasnije popustio. Igraju dosta čvrsto, od početka sezone izgubili su samo od šampiona Malmea, a pored Geteborga rekorderi su po broju nerešenih rezultata. S druge strane imao Haken, tim koji je lošiji na tabeli, nalazi se tek na 13. mestu sa samo devet bodova, i odmah su iznad crte koja deli timove koji ispadaju od onih koji ostaju u eliti. Međutim, Haken ne bi trebalo da se bori za opstanak. radi se o dobrom timu koji to potvrđuje poslednjim izdanjima. Neposredno pred odlazak na prvenstvenu pauzu zbog održavanja Evropskog prvenstva, oni su pobedili Varbergs, da bi po povratku s odmora slavili i protiv AIK-a iz Solne. Oba trijumfa ostvarena su na domaćem terenu, dok na strani još nemaju pobedu. Na četiri gostovanja tri puta su igrali 1:1, a jednom su minimalno poraženi od Halmštada. Nekako se remi sam nameće kao predlog, ali se mi odlučujemo za igru gol-gol, pošto smatramo da su obe ekipe kadre da bar po jednom zatresu mrežu rivala. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.91.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.