Tip dana: Halmštad – Jurgorden: Gosti pobedom dolaze do prvog mesta, ali Halmštad nije za potcenjivanje!

U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što smo to navikli u poslednjih mesec dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Halmštada i Jurgordena.
Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.

Halmštad: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Fudbaleri Halmštada su prošle sezoni igrali u drugoj ligi, ali su na kraju završili na prvom mestu na tabeli i došli do svog zacrtanog cilja, a to je svakako bio plasman u najkvalitetniji rang švedskog fudbala.
Na kraju je ovaj švedski tim imao pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Degerfors, a valja napomenuti i podatak da je Halmštad doživeo samo četiri poraza na putu do prvog mesta na tabeli, što dovoljno govori koliko dobro je ova ekipa igrala tokom sezone.
Kada je ovo prvenstvo u pitanju, nema nikakve sumnje da će ovoga puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se novajlija u ligi nalazi na sjajnom desetom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova.
Do sada je Halmštad odigrao devet mečeva na kojima je ostvario samo dva trijumfa, čak četiri remija i tri poraza, i pravo je čudo što se sa takvim skorom nalaze na sredini tabele.
Na poslednjih pet susreta povratnik u najkvalitetniji rang švedskog fudbala je doživeo samo jedan poraz, uz jedan trijumf, ali i čak tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod osmoplasiranog Hamarbija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Halmštad odigrao četiri meča na svom terenu i jako je pohvalno što za sada novajlija u ligi nije doživeo nijedan poraz, pošto su tri puta remizirali, uz jedan trijumf, ali i gol razliku 3:2.

Jurgorden: Može li ova ekipa ponovo do titule?

Poznato je da su fudbaleri Jurgordena postali šampioni Švedske 2019. godine, u pravoj triler završnici. Naime, ovoj ekipi je uoči poslednjeg kola bio dovoljan i bod na gostovanju kod Norčepinga, pošto je imao tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Malme i Hamarbi.
Iako je Norčeping posle 14. minuta imao 2:0, utakmica je završena 2:2, jer su Karlstrom i Turaja u 50. i 65. minutu postigli golove za bod i novu titulu, koji su navijači Jurgordena čekali punih četrnaest godina.
Prošlu sezonu je ova ekipa završila na četvrtom mestu i tako ostala bez plasmana u evropska takmičenja, pa je sigurno da će ovoga puta prioritet biti jedno od prva tri mesta, kako bi Jurgorden obezbedio izlazak na evropsku scenu.
U ovom trenutku se Jurgorden nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Malme, ali i dva meča manjka u odnosu na aktuelnog šampionata, pa bi ova ekipa pobedom na teškom gostovanju kod Halmštada, ponovo došla na prvo mesto na tabeli.
Generalno, utisak je da svi navijači tima iz prestonice imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju, pošto su njihovi fudbaleri na devet odigranih mečeva ostvarili šest trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan fantastičan meč i to na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Erebro, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Jurgorden odigrao četiri meča van svog terena na kojima je ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i to od Degerforsa, kada je bilo 2:0

Naš predlog

Pre svega, za očekivati je da nas očekuje jedan i te kako interesantan susret, u kom prednost ipak dajemo gostima, koji su barem na papiru daleko kvalitetniji rival.
Uostalom, kada su međusobni mečevi u pitanju, Jurgorden je na četiri poslednja duela ostvario isto toliko trijumfa, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.95.
Takođe, tradicija nam kaže i da na susretima između Halmštada i Jurgordena uglavnom ima dosta golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet prirpremila kvotu 2.05.
Za kraj, mišljenja smo da će drugoplasirana ekipa na tabeli postići makar dva gola na ovom gostovanju zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.