Tiket dana (petak, 16.07.2021)

tiket dana

Danas zvanično startuje nova klupska prvenstvena fudbalska sezona. Počinje nekoliko regionalnih liga, a startuju i Danci i Rumuni. U Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini takođe će se zakotrljati lopta.

Čukarički – Voždovac – 1,3+ @ 2.39 u Meridianbet

”Brđani” su uspeli prošle sezone u nameri da se vrate u Evropu. Na kraju su zauzeli odlično treće mesto i tako bili odmah iza večitih rivala. U toku letnje pauze bilo je odlazaka i dolazaka, a najviše novca Čukarički je zaradio od transfera desnog beka Kamenovića u rimski Lacio. Ambicije i u novom prvenstvu su iste, ponovni plasman u Evropu i zadržavanje mesta iza dve najbolje srpske ekipe. Već u četvrtak tim sa Banovog Brda kre'e u evropsku odiseju. U drugom kolu kvalifikacija za Ligu nacija očekuje ih dvomeč sa Sumkjaitom iz Azerbejdžana, a ”Brđani” su favoriti za prolaz u narednu fazu. U toku priprema su igrali dobro, pobeđeni su slovenački Radomlje i Olimpija, kao i ruski Arsenal iz Tule, jedino je sa Ašdodom iz Izraela bilo nerešeno. Što se njihovog gradskog rivala Voždovca tiče, oni su presrećni što su ostali u društvu najboljih. Pošto nisu u poslednjem kolu uspeli da pobede Javor na svom terenu, zavisili su od ishoda utakmice u Subotici, a trijumf Rada na severu zemlje bi njih poslao u Prvu ligu Srbije. Ipak, Spartak je odoleo, pa ćemo ”zmajeve’ gledati i ove sezone u eliti. Utakmice ova dva beogradska rivala uvek obiluju golovima, prošle sezone je Čukarički pobedio na svom terenu sa 3:2, ali su se Voždovčani revanširali na ”krovu tržnog centra”’, pobedivši u finišu šampionata sa 2:1, čime su osvojili možda i presudne bodove. Čukarički je kvalitetniji tim i trebalo bi to da dokaže u prvom kolu, mi vam uz jedinicu predlažemo i bar tri gola na meču, što za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet donosi koeficijent 2.39.

Deri Siti – Šamrok Rovers – 2,2+ @ 2.39 u Meridianbet

Aktuleni šampion Republike Irske ispao je iz kvalifikacija za Ligu šampiona već na prvoj prepreci. Ipak, Šamrok se nije obrukao protiv prvaka Slovačke Slovana i malo je nedostajalo da izbaci mnogo poznatijeg rivala. U Bratislavi je bilo 2:0 za Slovan, ali je Šamrok na svom terenu tu prednost nadokandio posle sat vremena igre. Odluka je pala u 73. minutu kada su Slovci postigli gol vredan prolaska dalje. Sada Roversi moraju da se okrenu domaćem prvenstvu u kom imaju dosta problema da odbrane naslov. Trenutno su na deobi prvog mesta sa ekipama Slajgo Roversa i Sent Patriksa, pa ćemo ove sezone, za razliku od mnogo prethodnih, imati zanimljiv završetak prvenstva u ovoj ligi. Deri Siti, domaćin Šamroku u ovom meču, nalazi se na šestom mestu i pokušaće da se domognu izlaska u Evropu, tačnije četvrte pozcije. Da bi se to ostvarilo moraće da pojure Drogedu, koja ima pet bodova više, pošto smatramo da su tri prvoplasirane ekipe nedodirljive za njih. Na svom stadionu u Deriju, Siti nije poražen na prethodnih pet mečeva. Međutim, osim pobede na poslednjoj utakmici kada su bili domaćini, protiv ekipe Voterforda, pre toga su imali neverovatan niz od devet domaćih utakmica bez trijumfa. Ovo je već treći ovogodišnji okršaj ove dve ekipe. U Deriju je Šamrok slavio sa 2:0, dok se Deri revanširao remijem u gostima sa šampionom. Šamrok mora da osvoji bodove u Deriju, a smatramo da može i bar dva puta da zatrese mrežu domaćina. Za predlog 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.39.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.