Tip dana: Crvena Zvezda – Vojvodina: Četa Dejana Stankovića kreće u pohod na petu uzastopnu titulu!

U petak je na programu dosta interesantnih mečeva, a danas između ostalog počinje i novo izdanje Linglong Super lige Srbije, pa smo za vas analizirali meč između Crvene Zvezde i Vojvodine.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova, a na stadionu “Rajko Mitić” se očekuje i veliki broj navijača.

Crvena Zvezda: Mogu li crveno-beli do pete uzastopne titule?

I prošla sezona je bila i te kako uspešna za crveno-bele. Naime, izabranici Dejana Stankovića su došli do duple krune, i to pošto su bez većih problema osvojili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije, ali i trijumfovali u Kupu, nakon pobede nad Partizanom, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Na sve to, treba biti realan pa priznati da je Zvezda u šesnaestini finala Liga Evrope bila bolji rival u dvomeču od Milana, ali nažalost, zbog manjeg broja postignutih golova u gostima su morali da se zadovolje sa prolaskom u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Sportski sektor najtrofejnijeg srpskog kluba je vredno radio tokom leta, pa je tako Dejan Stanković dobio dosta zanimljivih pojačanja, a tu pre svih mislimo na Aleksandra Dragovića, koji vrlo verovatno predstavlja i najveće pojačanje crveno-belih u ovom veku.
Pored njega na popularnoj “Marakani” su stigli još i Srđan Babić, koji se vratio sa pozajmice, potom Dioni, koji je stigao na pozajmicu iz Anžira, dok se u crveno-belo jato vratio i Nenad Krstičić koji je tokom prethodnog mandata u Zvezdi bio jedan od najbitnijih šrafova.
Klub je napustio Nemanja Milunović, ali je utisak da aktuelni šampion Srbije tu nije dosta izgubio, pošto je stigao već pomenuti Dragović, ostao Degenek, dok Srđan Babić ima fantastičnu sezonu iza sebe i očekuje se da baš on bude taj parnjak austrijskom reprezentativcu u odbrani.

Vojvodina: Novi trener, nova očekivanja!

Fudbaleri Vojvodine su prošlu sezonu završili na četvrtom mestu na tabeli, i može se reći da je ova ekipa ostvarila svoj primarni cilj, pošto je poznato da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja.
Sigurno je da možda i najzaslužniji čovek za to bio Nenad Lalatović koji je u međuvremenu napustio klub. Na njegovo mesto je seo Slavoljub Đorđević koji iza sebe ima jednu fantastičnu sezonu u Radniku iz Surdilice, i sva je prilika da je pred bivšim fudbalerom Crvene Zvezde blistava trenerska karijera.
I Vojvodina je dovela nekoliko veoma zanimljivih fudbalera, pa nema sumnje da će tim iz Novog Sada i ovog puta biti jedan od glavnih konkurenata za plasman na vrh tabele, a svakako da će čelni ljudi kluba biti prezadovoljni ukoliko novi trener Slavoljub Đorđević ponovi prošlosezonski uspeh svog prethodnika.
U pripremnom periodu su “lale” odigrale pet mečeva i utisak je da su igrali promenljivo, pošto su u tom periodu ostvarili dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz, iako treba istaći da je opšte poznato da na pripremama rezultat nije u prvom planu.
U generalnoj probi pred okršaj sa Zvezdom, “Voša” je remizirala protiv izraelske Netanje, a taj meč je završen bez golova.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu na stadionu “Rajko Mitić”, Vojvodina je poražena sa 1:0, i to pošto je Saničanin postigao autogol na tom meču.

Naš predlog

Izabranici Dejana Stankovića žele trijumfalno da krenu u novu sezonu, i mišljenja smo da će se gosti iz Novog Sada o malo čemu pitati na ovom susretu na stadionu “Rajko Mitić”.
Zbog toga vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.
Za očekivati je da na ovom duelu bude baš dosta golova što je uostalom i svakodnevnica u mečevima koje Crvena Zvezda igra u LingLong ligi, pa vam zato toplo preporučujemo da odigrate igru 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.90.

2 Comments

  1. ЧЕТА ДЕЈАНА СТАНКОВИЋА,штааа зар нису постројили гарду као пред полазак у Минхен против Бајерна?НАПРЕД ЧЕТНИЦИ СА ПЕТОКРАКОМ НА ЧЕЛУ.јооој моја Србијо ,како да буде боље овој земљи кад народ мозга нема.

  2. Pises pola sata o svemu i svacemu, analiziras igrace trenere dostignuca, odlike karakteristike i na kraju PREDLAZES TIP IZ KECA U KEC?!?!?!
    Mislim da sa tvojom glavom nesto nije u redu, a i ti sto te placaju ZA OVAKVE ANALIZE BEZ MOZGA, NISU BAS U VINKLU. Ovakve detinjarije mogu samo TAKVIM IDIOTIMA DA PADNU NA PAMET I DA SE NAPISU A I DA SE JAVNO OBJAVE.
    Napises odmah na pocetku…SVE JE NAMESTENO KAO I PROSLE SEZONE IGRAJTE IZ KECA U KEC I TO JE TO, POSTENO I KRATKO, vise bi te svi postovali i citali!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.