Iz Meridiana stižu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Zenit 1.65, Klub Briž 1.75, Silkeborg 2.10

NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Zenit 1.65, Klub Briž 1.75, Silkeborg 2.10 – SAMO U MERIDIANU

Navikli smo da tokom leta startuju fudbalske lige širom sveta, ali i da ima specifičnih zemalja koje se razlikuju od drugih. U svakom slučaju, odavno je svima, pogotovo ljubiteljima fudbala jasno da ne postoji period u godini tokom kojeg u potpunosti odmaramo od ovog sporta.

Bilo da uveliko traje prvenstvo, ili da tek počinje, bacićemo pogled na neke od zanimljivijih duela ovog vikenda.

Ali, pre toga – najbolja kladionica na ovim prostorima rešila je da časti sve kladioničarske duše – SPREMITE SE DA ODMAH ZGRABITE 500 RSD I ODIGRATE ŠAMPIONSKI TIKET.

Toliko je jednostvano – registrujte se OVDE i odmah dobijate 500 RSD za tiket iz snova.

I ne samo to – na sajtu kladionice Meridian čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali i 200% BONUSA kada uplatite prvi depozit.

ZENIT – LOKOMOTIVA MOSKVA, KEC 1.65

(Subota 18.00)

Premijer liga Rusije još nije počela, ali ove nedelje nam ruski fudbal donosi jedan spektakl. U utakmici finala Super kupa Rusije sastaće se Zenit i Lokomotiva iz Moskve. Dve ekipe koje su prošle sezone ostavile možda i najbolji utisak.

Zenit je ponovo postao šampion Rusije, dok je Lokomotiva predvođena srpskim trenerom, Markom Nikolićem uspela da osvoji Kup Rusije.

Kada pogledamo neke duele dva tima iz prethodne sezone, možemo zaključiti da tim iz Sankt Peterburga ima blagu prednost, ali četa Marka Nikolića je pokazala da nikada ne treba da bude otpisana, jer tada igra najbolji fudbal.

Bukmejkeri Meridiana za utakmicu Zenit – Lokomotiva Moskva daju NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – kec je 1.65

KLUB BRIŽ – GENK, KEC 1.75

(Nedelja 20.45)

I u Belgiji će se igrati u nedelju za prvi trofej u sezoni. Belgijski šampionat će imati odličnu uvertiru. Klub Briž i Genk igraju za trfoje Super kupa. Briž je prethodnu odličnu sezonu krunisao titulom, dok je Genk imao solidan učinak, te se našao u prve četiri ekipe.

Naravno, kada sve stane u jedna meč sve je moguće, mada je za nijansu prednost na strani aktuelnog prvaka Belgije.

Bukmejkeri Meridiana za utakmicu Klub Briž – Genk daju NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – kec je 1.75

SILKEBORG – SONDERJUSKE, KEC 2.10

(Ponedeljak 19.00)

Došlo je vreme da startuje i danski šampionat. Nacionalna selekcija je odigrala fenomenalno na prethodnom Evropskom prvenstvu, to je samo dokaz da Danski fudbal napreduje neverovatnom brzinom.

U ponedeljak se sastaju Silkeborg i Sonderjusk. Domaćin se prošle godine plasirao u elitni rang, dok je gost prethodne sezone igrao plej-aut, ali je sezonu završio na osmom mestu daleko od zone ispadanja.

Sigurno je da Silkeborg želi da se na najbolji mogući način predstavi u elitnom rangu danskog fudbala, dok će Soderjusk pokušati da popravi nešto lošiju sliku iz prošle sezone.

Bukmejkeri Meridiana za utakmicu Silkeborg – Sonderjuske daju NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – kec je 2.10

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.