NIŠTA OD “METLE”: Baksi se digli iz mrtvih – SPREMITE SE ZA SPEKTAKL!

NIŠTA OD “METLE”: Baksi se digli iz mrtvih, sledi pravi spektakl!

Malo ko je verovao da će se u finalu NBA lige naći baš Milvoki i Finiks, a još je bilo manje onih koji su verovali da će nam ova dva tima prirediti pravi košarkaški spektakl! Međutim, čar NBA lige jeste upravo u tome.

Za sve “noćne ptice”, imamo sjajno iznenađenje, odnosno plan kako se da se obogate. Ako i ovde ima “nevernih Toma”, imamo i DOKAZ!

Evo o čemu se radi. Pre nego što počne peta utakmica finalne serije NBA lige, smestite se udobno u svoje fotelje, zatim kliknite OVDE, jer vam najbolja kladionica u regionu poklanja 500 DINARA DA ODIGRATE TIKET!

Sigurno nećete pogrešiti, jer kako god da okrenete, na meridianbet.rs sajtu vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

A, sad malo više o košarci… Kao što znate, Finiks je, pomalo iznenađujuće, poveo u ovoj seriji 2:0 i mnogi su pomislili da će prosto “počistiti” Bakse, ali… Jedno veliko “ali” je usledilo.

Milvoki je pokazao šta znači prednost domaćeg terena i došao do izjednačenja u seriji 2:2, pa nas brutalna borba tek čeka! U četvtoj utakmici su se posebno istakli Janis Adetokumbo i Kris Midlton, a da li će Sansi naći rešenje za njih – ostaje da vidimo.

Iznenađenje je svakako moguće, ali tu nije kraj iznenađenjima. NAJBOLJA KLADIONICA U REGIONU je pripremila još jednu vrhunsku akciju, odnosno BONUS NA PAROVE I DO 2000%.

Da, dobro ste pročitali. I verujemo da znate šta vam je činiti.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.