NOVA ŠANSA ZA HAMILTONA: Vreme je za “buđenje” – KLADI SE UŽIVO U MERIDIANU

NOVA ŠANSA ZA HAMILTONA: Vreme je za “buđenje”!

Ove nedelje čeka nas novi spektakl u šampionatu Formule 1, pa je za prosečne ljubitelje to samo još jedna trka više, ali za one prave fanove, to donosi i još jednu nedelju bez odgovora na veliko pitanje.

Šta se to dešava sa Luisom Hamiltonom? Britanac je definitino jedan od najboljih vozača današnjice, dominirao je prošle sezone, ali… Ove godine je mnogo drugačija priča.

Možda nemamo odgovor na ovo pitanje, ali zato imamo na jedno mnogo bolje: Kako da se obogatimo? Lako. Dok uživamo u novoj trci, svi koji to već nisu uradili mogu se registrovati na sajtu meridianbet.rs i preuzeti 500 DINARA ZA TIKET PO IZBORU!

Nakon toga, trka kreće, a vi iskoristiti opciju UŽIVO KLAĐENJA, koja vas čeka SAMO U MERIDIANU i uz malo sreće – postaćete šampion klađenja!

A, ko će postati šampion Velike Britanije? To je već mnogo teže pitanje. Luis Hamilton se u generalnom plasmanu nalazi na drugom mestu, ispred njega je Maks Verstapen, pa je jasno da će se i ovog puta voditi velika borba.

Na Velikoj nagradi Velike Britanije, prvi put će se u Formuli 1 voziti sprint trka na 100 kilometara umesto uobičajenih kvalifikacija, a Luis Hamilton nije baš oduševljen tom idejom.

A, da li će ga to i ometati, da li je problem u bolidu ili u njemu – ostaje da vidimo. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.