Tiket dana (nedelja, 18.07.2021)

tiket dana

Danas nas očekuje sasvim zadovoljavajuća ponuda, ako znamo koje je doba godine. Fudbalske lige počinju sve ranije, pa su ovog vikenda startovale njih nekoliko, a već od narednog biće ih mnogo više.

Lilestrem – Molde – 2,3+ @ 2.75 u Meridianbet

Ovaj duel u norveškoj elitnoj seriji može se nazvati derbijem kola. Lider šampionata, tim Moldea, gostuje kod Lilestrema, ekipe koja je u odličnoj formi. Ipak, Lilestrem je još uvek daleko od vrha, nalazi se na sedmom mestu, ali ima i manji broj odigranih mečeva u odnosu nasve ekipe koje su ispred njih. Posebno su uspešni na svom stadionu gde su dobili četiri od pet utakmica. Jedino je Viking odneo bodove iz Lilesterma i to na startu prvenstva. Trenutno je LIlestrem u seriji od šest utakmica bez poraza, sa četiri pobede i dva remija, a rivali uopšte nisu bili naivni u tom intervalu. Pobedili su Rozenborg na svom terenu i odneli po bod iz Valerenge i Bergena. Molde je usamljen na vrhu, ali ih još peče neočekivan poraz od Sarpsborga, tima iz donjeg dela tabele. Posle tog neuspeha iskalili su se na Odd-u, koga su na svom stadionu pobedili sa 5:0. Molde u četvrtak startuje u prvom kolu kvalifikacija za LIgu konferencija, a ugostiće u prvom meču švajcarski Servet. Glavni cilj ekipe je povratak titule u Molde, a ako ovako nastave ne sumnjamo da će to i ostvariti. U prethodnoj sezoni Molde je oba puta pobedio Lilestrem, a očekujemo da to uradi i sada. Naš predlog je dvojka, uz koju dodajemo i bar tri gola, pošto očekujemo dosta pogodaka. Za kombinaciju 2,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.75.

Mladost Lučani – Radnički Kragujevac – 1,2+ @ 1.97 u Meridianbet

Povratnik u srpsku fudbalsku elitu, ekipa kragujevačkog Radničkog, u prvom kolu novog prvenstva odlazi u Lučane. Mladost je stabilan prvoligaš godinama i prosto je neverovatno kako klub iz tako malog mesta uspeva da pliva u uzburkanim superligaškim vodama. Ne sumnjamo da će Lučanci i ove sezone biti bar u sredini tabele, a rezultati iz pripremnog perioda daju im pravo na optimizam. Što se Kragujevčana tiče oni se vraćaju u elitu posle dužeg vremena i verujemo da će se u prestonici Šumadije ponovo okupljati veliki broj gledalaca na stadionu ”Čika Dača”. Radnički je bio ubedljiv u prvom delu sezone u Prvoj ligi Srbije, ali je kasnije popustio i malo zakomplikovao svoj plasman. Što se tiče iagara u pripremnom periodu, a pre svega rezultata, razloga za bojazan ima, s obzirom da su poraženi u poslednjih šest utakmica, a uz to su prilmili veliki broj golova. Očekujemo da će Mladost iskoristiti svoje iskustvo i u novu sezonu krenuti pobedom na svom stadionu u Lučanima. Radnički dolazi da skupo proda kožu, ali će morati da sačeka na prve bodove. Naš predlog za ovaj meč je pobeda domaćina, uz bar dva postignuta gola. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.97.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.