SVE PRŠTI OD BONUSA: UPLATI DEPOZIT I ČEKA TE 200% VIŠE ZABAVE

Bliže nam se 32. Olimpijske igare na kojima će Srbiju predstavljati ukupno 86 sportista. Uzbuđenje je veliko, a očekivanja još veća – svim srcem uz naše sportiste, sve do medalje!

Povodom svega što nas očekuje, kladionica Meridian je odlučila da novom promocijom ponovo iznenadi igrače – PREUZMITE I VI POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 500 DINARA!

Sve što je potrebno – registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i stiže JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI.

Pored toga, ukoliko uplatite prva dva depozita na vaš nalog osvojićete čak 200% BONUSA!

Kako? Lako!

Ukoliko imate nalog, a još niste deponovali novac, učinite to već danas jer na prvi depozit dobijate 100% BONUSA i isto toliko ukoliko (najviše pet dana nakon prvog) uplatite i drugi depozit!

Na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 DINARA BONUSA!

Važno: u promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji u periodu od 01.01.2021. godine, pa nadalje, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14h ili 24h nakon registracije.

9 Comments

  1. Uvek neko novo iznenadjenje u Meridianu,ovaj sjajan bonus treba iskoristiti,super je sto se samo registrujes i dobijes 500 dinara,bez ikakvih uslova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.