Tip dana: Atletiko Mineiro – Boka Juniors: Ko će u četvrtfinale Kopa Libertadores?

U utorak je i te kako zanimljiva ponuda za klađenje pošto su na programu mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i dueli osmine finala Kopa Libertadores, pa smo zbog toga za vas analizirali revanš meč između Atletiko Mineira i Boke Juniors.
Duel između ova dva tima je zakazan za 00:15h.

Atletiko Mineiro: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Atletiko Mineira igraju fantastično ove sezone, a to nam bez ikakve sumnje pokazuje i trenutna tabela brazilske Serije A, koja nam govori da se ovaj tim nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli, uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, i kako sada stvari stoje deluje da će ova dva tima do kraja šampionata voditi velku borbu za šampionsku titulu.
Ono što posebno treba naglasiti je da je Atletiko na pet poslednjih mečeva ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Korintijansa, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Kada je u pitanju Kola Libertadores, mora se priznati da je Atletiko Mineiro bez većih problema došao do plasmana u nokaut fazu.
Naime, tim iz Brazila je zauzeo ubedljivo prvo mesto u svojoj grupi, uz čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sero Portenjo.
Atletiko Mineiro nema poraz u grupnoj fazi u ovom takmičenju, i to pošto su na šest odigranih mečeva ostvarili pet trijumfa, uz samo jedan remi, što verovatno i najbolje pokazuje koliko dobro je ova ekipa igrala u dosadašnjem toku takmičenja.
U prvom meču osmine finala, Atletiko Mineiro je odoleo na gostovanju kod u tom trenutku favorizovane Boke Juniors, a taj meč je završen rezultatom 0:0.

Boka Juniors: Težak posao za tim sa “Bombonjere”!

Fudbaleri Boke Juniors ne izgledaju najbolje u poslednje vreme, a to smo nekako najbolje mogli da vidimo u argentinskom Liga Kupu, gde je ova ekipa eliminisana u polufinalu i to posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca od Rasinga iz Aveljanade.
Nažalost, tim sa “Bombonjere” nije na najbolji mogući način startovao ni u najkvalitetnijem rangu argentinskog prvenstva. Naime, aktuelni šampion Argentine je samo remizirao na nimalo prijatnom gostovanju kod Santa Fea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Većim delom susreta je Boka vodila na tom meču, ali je onda domaćin na desetak minuta pre kraja meča potpuno zasluženo preko Markeza došao do izednjačenja.
Izabranici Migela Anhela Ruse su u tekućoj sezoni dosta teže nego što se to očekivalo došli do plasmana u nokaut fazu, i to pošto su u svojoj grupi zauzeli drugo mesto na tabeli.
Na šest odigranih mečeva tim sa “Bombonjere” je doživeo dva poraza, jednom remizirao, ali i ostvario tri trijumfa, a valja napomenuti da je aktuelni šampion Argentine do plasmana u doigravanje došao tek u poslednjem kolu kada su fudbaleri Boke bez većih problema na svom terenu savladali Strongest, pošto je taj meč završen sa više nego ubedljivih 3:0.
Nažalost, Boka je u prvom susretu osmine finala Kopa Libertadores samo remizirala na svom terenu protiv Atletiko Mineira, pa nema nikakve sumnje da ih sada očekuje izuzetno težak zadatak.

Naš predlog

Prvi meč između ova dva tima je završen bez golova, a utisak je da bi revanš u Brazilu mogao da bude skroz drugačiji. Atletiko Mineiro igra fantastično u poslednje vreme, dok je evidentno da se Boka dosta muči u poslednje vreme, i jako teško postiže golove.
Mišljenja smo da je domaćin ipak favorit u ovom revanšu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.95.
Ni u ovom revanšu ne treba očekivati previše golova pa vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 gola, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.