Tiket dana (ponedeljak, 19.07.2021)

tiket dana

Ne baš kvalitetna ponuda je pred nama ovog ponedeljka, ali za utehu ovo je poslednji dan sa slabim izborom. Od utorka se nastavljaju evropske kvalifikacije, a već od narednog vikenda startuje nekoliko zanimljivih evropskih liga.

Napredak – Kolubara – 1/1,2+ @ 2.65 u Meridianbet

”Čarapani” su furioznim finišom u prošloj sezoni izborili opstanak i u novom prvenstvu žele da izbegnu takav scenario, već da se na vreme obezbede u sigurnoj zoni. Najveće pojačanje za Krruševljane je ostanak trenera Milana Đuričića, dok je igrački kadar, manje-više, ostao isti. Stigao je odlični Dušan Kerkez, koji će pojačati poslednju liniju tima. Prvi rival Kruševljana je novajlija iz Lazarevca. Kolubara je iskoristila nešto slabiju konkurenciju u Prvoj ligi Srbije prošle sezone i zajedno sa kragujevačkim Radničkim plasirala se u elitu. Bilo je burno u Lazarevcu tokom leta, menjani su treneri, a bila je velika fluktuacija i fudbalera. U Kolubaru je stigao kompletan tim novih igrača, pa će trebati malo vremena da se sve to uklopi u skladnu celinu. Napredak je bio na pripremama u Severnoj Makedoniji, dok su se u Lazarevcu odlučili za provere sa domaćim ekipama. U prvom meču u gradu pod Bagdalom favorit je Napredak, očekujemo siguran trijumf Kruševljana pa je naš predlog prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.65.

Sarajevo – Tuzla Siti – 1,0-3 @ 2.01 u Meridianbet

Hladan tuš za navijače ”bordo tima” usledio je već u vreme letnjih žega. Niko nije očekivao da Sarajevo okonča evropski put na stratu kvalifikacija za Ligu konferencija i to tako što su ispali od moldavskog Milsamija. U prvom meču u Moldaviji bilo je obećavajućih 0:0, ali je Milsami iznenadio na ”Koševu” i golom Ginsarija u ranoj fazi meča, slavio minimalnu pobedu. Sada Sarajevu ne preostaje ništa drugo nego da vrati titulu u svoje vitrine. Ona je prošle sezone otišla u Banja Luku, što su ”Horde zla” teško prihvatile, pa je bilo dosta navijačkih nemira. Možemo da pretpostavimo kako će navijači dočekati svoje ljubimce u prvoj prvenstvenoj utakmici posle poraza od Moldavaca. Neće Sarajevu biti lako da pobedi ekipu Tuzla Siti, koja je u prošloj sezoni zauzela odlično šesto mesto i pravo je iznenađenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Radi se o privatnom klubu, koji nema finasijskih problema, ali je i dalje u senci slavne Slobode iz ”Tušnja”, čak i kada su uspešniji od njih u prvenstvu. U prošlom prvenstvu oba utakmice između ova dva tima okončane su nerešenim rezultatom, ali je Sarajevo dva puta slavilo u Kupu protiv Tuzla Sitija, da bi kasnije osvojilo ovaj trofej, pobedivši Borac na penale u finalu. Očekujemo reakciju ”bordo tima”, jer bi u slučaju izostanka pobede bilo mnogo turbulencija u klubu sa ”Koševa”. Naš predlog je jedinica, ali uz mali broj golova, ne više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.01.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.