Tip dana: Kairat – Crvena Zvezda: Zvezda briše iz sećanja loše uspomene na 2015. godinu!

U sredu je i te kako zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona, i to meč između Kairata i Crvene Zvezde.
Duel između ova dva tima je zakazan za 16 časova.

Kairat: I eliminacija Makabija je veliki uspeh!

Fudbaleri Kairata nisu na najbolji mogući način započeli šampionat Kazahstana, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se aktuelni šampion nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Tobol.
Poznato je da je Kairat imao ogromnih problema na startu prvenstva, ali stvari polako i sigurno dolaze na svoje pošto je aktuelni šampion Kazahstana na pet poslednjih mečeva bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila čak pet ptrijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu Premijer lige, Kairat je bez većih problema demolirao Aturaj na svom terenu, a taj meč je završen rezultatom 5:0.
Svakako, ono što posebno treba napomenuti je da su izabranici trenera Kekera uspeli da u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminišu favorizovani Makabi Haifu.
Naime, u Izraelu su ova dva nimalo naivna tima odigrala nerešeno, pošto je na kraju rezultato bio 1:1, da bi nakon toga Kairat u revanšu pred svojim vernim navijačima odigrao jedan fantastičan meč i bez većih problema slavio sa 2:0, uz podatak da gost iz Izraela praktično nije ozbiljnije pripretio za čitavih devedeset minuat susreta.
Inače, podatak koji i te kako valja napomenuti je da su se Kairat i Crvena Zvezda sastali i 2015. godine, kada je kazahstanski klub bez većih problema eliminisao crveno-bele, na čijem čelu je tada sedeo Miodrag “Grof” Božović.

Crvena Zvezda: Crveno-beli još uvek traže formu!

Za razliku od prethodnih nekoliko sezona. crveno-beli su već u prvom kolu imali dosta problema, i to pošto su samo remizirali na stadionu “Rajko Mitić” protiv Vojvodine, a taj meč je završen bez golova.
Po rečima Dejana Stankovića, taj kiks je došao u pravo vreme, ali je sigurno i da je malo poremetio atsmoferu pred ovaj jako bitan dvomeč koji će u mnogome dati odgovor na pitanje šta se od Zvezde ove sezone može očekivati u evropskim takmičenjima.
Ako se malo osvrnemo na prošlu sezonu, ona je bila i te kako uspešna za crveno-bele. Naime, izabranici Dejana Stankovića su došli do duple krune, i to pošto su bez većih problema osvojili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije, ali i trijumfovali u Kupu, nakon pobede nad Partizanom, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Posle dve uzastopne Lige šampiona, aktuelni šampion Srbije je sreću okušao u grupnoj fazi Lige Evrope, gde su crveno-beli delovalo izuzetno dobro što se najbolje videlo i plasmanom u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja i to na dva kola pre kraja.
Ostaje žal što četa Dejana Stankovića nije eliminisala slavni Milan u šesnaestini finala Liga Evrope, iako su po mnogim mišljenjima bili bolji rival na tom duelu.
Kada je u pitanju sastav za ovaj duel, bivši fudbaler Intera i Lacija neće moći da računa na Marka Gobeljića koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona u duelu sa Milanom, dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni za ovo gostovanja u daleki Kazahstan, ali se po poslednjim informacijama ne može čak ni naslutiti za kojih jedanaest će se odlučiti Dejan Stanković.

Naš predlog

Opšte poznato je koliko dobro Kairat igra na domaćem terenu, ali je nekako utisak da je ovog puta zalogaj preveliki pošto im u goste dolazi četvorostruki uzastopni šampion Srbije, ali i redovni učesnik grupne faze evro takmičenja, Crvena Zvezda, koja makar na papiru ima daleko kvalitetniji sastav i mišljenja smo da će to izabranici Dejana Stankovića pretočiti u trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.24.
Ne treba u Almatiju svakako očekivati previše golova, ali je sigurno da će ih biti više od jednog, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 2-3 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.94.
Za kraj, imamo za vas jednu hrabru analizu. Mišljenja smo da će izabranici Dejana Stankovića želeti pitanje pobednika u ovom dvomeču da reše još u prvom meču, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.70.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.