TIM SNOVA: Baksima šampionski prsten, tebi šampionski tiket – PREUZMI POKLON!

Da nam je neko rekao da će Milvoki i Finiks prirediti ovakav spektakl u finalnoj seriji NBA lige – verovatno ne bismo verovali. Mnogi su bili razočarani kada su eliminisani Lejkesi, Denver, pa i Klipersi, ali… Bez obzira na to – uzbuđenja ne manjka, naprotiv!

Dve stvari su sigurne: jedna je da će u šestoj utakmici Janis Adetokumbo ponovo demonstrirati silu, a druga je da vam Meridian daje priliku da postanete MILIONER!

Pitate se kako su povezane te dve stvari. Pa, jednostavno je. Najbolja kladionica u regionu ti POKLANJA TIKET PO IZBORU OD 500 RSD, i to samo JEDNIM KLIKOM!

Registruj se OVDE, preuzmi sjajan bonus, izaberi parove i – TO JE TO!

Pokaži malo poznavanja NBA lige i KEŠ JE TVOJ!

Naravno, za one iskusne tu su i vrhunski SPECIJALI, a za šta god da se odlučite – čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Vratimo se sada na košarku. Finiks je, malo i iznenađujuće, poveo sa 2:0 u finalnoj seriji, pa su mnogi očekivali da će na kraju sigurno i ubedljivo doći do šampionskog prstena, ali… Ne predaju se Baksi!

I ne samo da se nisu predali, već su došli do potpunog preokreta, vezali tri pobede i sada su na samo korak od osvajanja titule! Janisu je izmakla titula MVP-ja, otišla je u ruke Nikole Jokića, ali očigledno će dati sve od sebe da se domogne one značajnije.

Naravno, moraju se pohvaliti i  Kris Midlton, pa i Devin Buker, ali ostaje da vidimo ko će ove noći preuzeti glavnu ulogu.

Bilo kako bilo, NBA liga ove noći možda dobija novog šampiona i to znači da ne smeš zaspati, a kada si već “na nogama”, počasti se jednim šampionskim tiketom.

10 Comments

  1. Uz Meridian su sva uzbudjenja jos veca,a dogadjaji interesantniji uz bonuse,nagradne fondove,kvote, igre i poklone…Zato smo uvek uz vas da zivimo u lepsoj strani zivota!!!!!

  2. Milvoki je dobio 3 uzastopne utakmice a poslednju su ih dobili na njihovom terenu, verujem da će ih i večeras pobediti na svom parketu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.