POKLON KOJI SE NE ODBIJA – OSVOJI 200% BONUSA ZA KLAĐENJE

Počele su Olimpijske igre, a srpski fudbalski klubovi započeli su i takmičenje u evropskim kvalifikacijama. Nema kraja sportskim uzbuđenjima – svi smo uz naše!

U skladu sa sportskim dešavanjima, kladionica Meridian je novom promocijom ponovo iznenadila igrače – PREUZMITE I VI POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 500 DINARA!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI.

A uz prva dva depozita na nalog – stiže 200% BONUSA!

Kako? Lako!

Ukoliko imate nalog, a još niste deponovali novac, učinite to već danas jer na prvi depozit dobijate 100% BONUSA i isto toliko ukoliko (najviše pet dana nakon prvog) uplatite i drugi depozit!

I eto kako se osvaja i do 10.000 DINARA BONUSA!

Važno: u promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji od 01.01.2021. godine, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14h ili 24h nakon registracije.

11 Comments

  1. Sjajan bonus za nove igrace da uz dva depozita uplacena za kladjenje dobiju 200% poklon kladionice! I lep start koji se tako dobro moze iskoristiti….

  2. Ja vec dugo igram u Meridianu,i uvek znaju kako igrace da obraduju sjajnim bonusima i promocijama,zato i jesu najjaca kladionica.

  3. Definitivno “poklon koji se ne odbija” ali na žalost svih nas lojalnih igrača namenjen je samo za nove članove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.