POKLON KOJI SE NE ODBIJA – OSVOJI 200% BONUSA ZA KLAĐENJE

Počele su Olimpijske igre, a srpski fudbalski klubovi započeli su i takmičenje u evropskim kvalifikacijama. Nema kraja sportskim uzbuđenjima – svi smo uz naše!

U skladu sa sportskim dešavanjima, kladionica Meridian je novom promocijom ponovo iznenadila igrače – PREUZMITE I VI POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 500 DINARA!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI.

A uz prva dva depozita na nalog – stiže 200% BONUSA!

Kako? Lako!

Ukoliko imate nalog, a još niste deponovali novac, učinite to već danas jer na prvi depozit dobijate 100% BONUSA i isto toliko ukoliko (najviše pet dana nakon prvog) uplatite i drugi depozit!

I eto kako se osvaja i do 10.000 DINARA BONUSA!

Važno: u promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji od 01.01.2021. godine, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14h ili 24h nakon registracije.


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

9 Comments

  1. Sjajan bonus za nove igrace da uz dva depozita uplacena za kladjenje dobiju 200% poklon kladionice! I lep start koji se tako dobro moze iskoristiti….

  2. Ja vec dugo igram u Meridianu,i uvek znaju kako igrace da obraduju sjajnim bonusima i promocijama,zato i jesu najjaca kladionica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*