MERIDIAN ZA SRBIJU! Stiže 100.000 RSD za svaku osvojenu medalju naših sportista

Olimpijske igre su počele, sve se polako zahuktava, a Srbija se nada brojnim medaljama.

Znate kako kažu – svaka sija kao zlatna, a Meridan zaista stoji iza toga, pa je rešio da svaku medalju naših olimpijaca nagradi sa po 100.000 DINARA i da taj novac donira u HUMANITARNE SVRHE.

Dakle, ove godine, jače nego ikada navijamo da naši predstavnici osvoje što više medalja, jer će tako biti mnogo više onih kojima će biti ukazana pomoć.

Kao što znate, Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju predstavlja čak 86 sportista iz 15 sportova, a neki od njih, poput Novaka Đokovića, basketaša, Ivane Španović, Tijane Mandić, vaterpolista i drugih su glavni favoriti za zlato.

Svoje prognoze nam možete dati i vi i to tako što ćete iskoristiti Meridianov POKLON TIKET PO IZBORU OD 500 RSD. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete BONUS BEZ USLOVA, izaberete svoje favorite i – to je to!

Na taj način, Meridian je rešio da podrži i svoje nove igrače i olimpijce, a za one verne korisnike – tu su neverovani bonusi na parove koji iznose i do 2000%, ali i 200% bonusa na uplatu depozita.

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje sprovodi najbolja kladionica u regionu, pošto je tokom trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu održano NAJVEĆE TAKMIČENJE NA BALKANU.

Najsrećniji takmičar je na poklon dobio NAJNOVIJI AUDI, ali osim njega – nagrađeno je još mnogo igrača, i to poklon vaučerima za letovanje, vespom i brojnim drugim nagradama.

Kao i uvek, Meridian će nastaviti da prati i navija za naše sportiste širom sveta, ali i da nagrađuje svoje verne igrače. Jer, kada Meridian časti – svi su na dobitku!

11 Comments

  1. Sve akcije su sjajne i svi su na dobitku sa silnim poklonima koje Meridian daje,ali ubedljivo najbolja i najhumanija akcija je sa donacijom od 100.000 dinara po osvojenoj medalji na OI…

  2. Registrujes se,dobijes 500 dinara za tiket,odigras da neko od nasih uzima medalju,i svi su na dobitku..dobijes na tiketu a Meridian nekome kome je potrebno pokloni 100.000…bolje ne moze.

  3. Poklon tiket za 500 dinara,200% bonusa na uplatu depozita, 100.000 za svaku medalju u humanitarne svrhe..svaka cast Meridianu,najjaci ste.

  4. Već su počeli sportisti da osvajaju medalje, nadam se da će ih biti barem 12 pa da se 100.000 € slije u humanitarne svrhe! 🙏

  5. Lepa cifra, iskreno priželjkujem što više medalja kako zbog sportista koji predstavljaju Srbiju tako i zbog ove humanitarne akcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.