Tiket dana (utorak, 27.07.2021)

tiket dana

Dobitan je bio i jučerašnji tiket, a posle uspešnog vikenda, kada su prvenstvena takmičenja u pitanju, pred nama su tri dana posvećena evropskim kvalifikacijama. Igraju se revanš mečevi drugog kola kvalifikacija u Ligi šampiona i Ligi konferencija.

Žalgiris – Ferencvaroš – GG3+ @ 2.04 u Meridianbet

Mađarski šampion stekao je solidnu prednost na svom terenu u Budimpešti. Rezultat 2:0 nije garancija prolaska, ali kada uz prednost ”Fradi” ima i veći kvalitet, onda pitanje plasmana u narednu rundu ne bi smelo da se postavlja. Ferencvaroš je u prvom kolu kvalifikacija lako izašao na kraj sa Prištinom, koju su pobedili u oba meča, ali je litvanska ”zelena šuma” mnogo kvalitetniji rival. Žalgiris je vodeća ekipa litvanskog prvenstva, za titulu će se boriti sa Suduvom, ali i odličnim Panevežisom, kao i Kaunom, gradskim rivalom iz Kaunasa. Očekuje ih težak posao u domaćem takmičenju ako žele da odbrane titulu i sledećeg leta imaju novi izlet u Ligi šampiona. Pokušaće domaćin da nadoknadi rezultatski minus, igraće otvoreno, a to je prilika za goste da iz kontranapada ugroze njihov gol. Zato se naš predlog odnosi na golove, smatramo da će ih biti barem tri, i da će se tresti mreže iza leđa oba golmana. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.04.

Omonija – Dinamo Zagreb – x2,0-2 @ 2.36 u Meridianbet

Dug je Omonija odlevala u Maksimiru, ali se na kraju njihova mreža dva puta zanjihala. Dinamo je stekao odličnu prednost, mada je, zbog igre u većem delu meča, nije zaslužio. Imala je Omonija periode odlične igre, pretila uglavnom preko Marka Šćepovića, ali nije imala sreće da zatrese mrežu prvaka Hrvatske. Pokušaće Kiprani da nadoknade dva gola minusa i izbore barem produžetak, ali smo sigurni da će ”modri” umeti da zatvore sve prilaze svom golu. Dinamo polako kompletira redove posle Evropskog prvenstva i prvi cilj ovog kluba je ulazak u Ligu šampiona. Prošle sezone su imali sjajna izdanja u Ligi Evrope, došli su do četvrtfinala, gde ih je zaustavio kasniji osvajač tog takmičenja, ekipa Viljareala. Prethodno su, da podsetimo, izbacili londonski Totenhem. Dinamo je već odigrao dve utakmice u domaćoj ligi, posle šokantnog poraza na svom terenu od Slavena, pobedili su u drugom kolu novajliju Hrvatski Dragovoljac sa 4:0. Za to vvreme Omonija je igrala samo meč Super kupa, a u njemu je savladala Anortozis. Očekujemo tvrd meč, bez mnogo golova, a smatramo i da Zagrepčani neće biti poraženi. Naš predlog je kombinacija duple šanse na goste i malog broja golova. Ta predlog x2,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 2.36.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.