BASKETAŠI IPAK NAPADAJU BRONZU! Meridian do sada donirao 300.000 RSD, čekamo i dalje na konačnu cifru!

Olimpijske igre su u punom jeku, a nakon furioznog drugog dana takmičenja, usledilo je blago zatišje, barem kada je reč o srpskim sportistima.

Kao što znate, kompanija Meridian rešila je da i ove godine pomera granice humanosti, pa će tako svaka olimpijska medalja biti nagrađena sa 100.000 DINARA, koje će se donirati u humanitarne svrhe!

Kompanija Meridian je uvek tu kada je najpotrebnije, baš kao što je i uvek tu da podrži naše sportiste širom sveta. Ovog puta rešila je da spoji lepo i korisno, te da bude “vetar u leđa” olimpijcima i istovremeno produži svoje humanitarne akcije koje inače sprovodi duži vremenski period.

Za sada su medalje na Olimpijskim igrama za Srbiju osvojili strelac Damir Mikec, tekvondistkinje Tijana Bogdanović i Milica Mandić, što je ukupno – 300.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE!

Tijana, Milica i Damir su još jednom obradovali čitavu naciju, a nadamo se da će se osvajanje medalja nastaviti sve do 8. avgusta.

Kao što znate, najveći favoriti za medalje su Novak Đoković, basketaši Srbije, odbojkašice, košarkašice, vaterpolisti, Ivana Španović… I nema sumnje da će svi oni dati sve od sebe da nas obraduju po ko zna koji put!

A, kakve su vaše prognoze? Da li još nekoga vidite kao osvajača medalje? Svoju prognozu zapravo možete ostaviti na šampionskom tiketu i to tako što ćete se najpre registrovati OVDE, preuzeti POKLON TIKET u iznosu od 500 RSD, a onda nam recite koji su vaši favoriti u Tokiju.

Idemo zajedno – do novog rekorda po broju medalja na Olimpijskim igrama!

11 Comments

  1. Ogroman uspeh nasih basketasa,svaka cast. Realno su zasluzili zlato,ali pritisak je ogroman,hvala im i na ovoj medalji!

  2. Najbolja i najhumanija akcija koliko medalja na OI toliko puta po 100.000 dinara u humanitarne svrhe!Savrsena ideja najbolje kladionice,a danas su i basketasi ulovili jednu medalju!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.