Tip dana: Dunajska Streda – Partizan: “Parni valjak” melje sve pred sobom na startu sezone!

U četvrtak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč drugog kola Konferencijske lige između Dunajske Strede i Partizana. Prvi duel koji je odigran pre tačno nedelju dana završen je pobedom gostiju od 1:0.
Revanš meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Dunajska Streda: Može li Streda do iznenađenja?

Koliko god da je Dunajska Streda igrala dobro prošle sezone, nakon ova dva uvodna meča se stiče utisak da to vrlo verovatno neće biti slučaj i ove godine.
Naime, ako je poraz od Partizana bio koliko toliko i očekivan, malo ko se nadao da će slovački vicešampion doživeti katastrofalan poraz na startu slovačkog šampionata i to na gostovanju kod ekipe Zemplina Mihalovce, pošto je taj meč završen rezultatom 1:4.
Ponovo su vicešampioni Slovačke imali jedan period teškog pada koncentracije kao i protiv crno-belih, kada su do 20. minuta igre mogli da prime barem tri gola. Tu rupu u defanzivi iskoristili su igrači Zemplina koji su od 31. do 45. minuta meča uspeli čak tri puta da savaldaju golmana Jedličku i da reše pitanje pobednika već posle prvog dela utakmice.
Kada se vratimo na susret drugog kola Lige Konferencija protiv Partizana, deluje da je Dunajska Streda mogla isto da prođe kao i protiv Mihalovca, ali su fudbaleri Partizana bili nešto manje koncentrisani u završnici, pa izabranici Antala Nemeta imaju ipak aktivan rezultat, iako ih očekuje pakleno težak zadatak, obzirom da Partizan igra fenomenalno na startu sezone.
Inače, prošle sezone je ovaj tim ponovo zauzeo drugo mesto na tabeli u slovačkom šampionatu, uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Slovan, ali i čak deset bodova viška u odnosu na trećeplasiranu Trnavu.
Naravno, ne treba zaboraviti da je ovaj tim u vlasništvu mađarskog premijera Viktora Orbana i u poslednjih nekoliko godina se ozbiljna finansijska sredstva slivaju u ovaj klub, što nam uostalom najbolje pokazuju i sjajni rezultati u poslednje vreme.
Ipak, valja podsetiti da Dunajska Streda do sada nikada u svojoj istoriji nije igrala grupnu fazu nekog evro takmičenja, a sigurno je da navijači Partizana ne bi imali ništa protiv da tako bude i ovog puta.

Partizan: Fantastične partije na startu sezone!

Ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna poprilično uspešna sezona za fudbalere Partizana. Naime, izabranici Aleksandra Stanojevića pružaju fenomenalne partije na startu sezone, i posle prva dva odigrana kola LingLong Superlige, “parni valjak” se nalazi na prvom mestu na tabeli.
Ne treba zaboraviti da aktuelni vicešampion Srbije nije imao nimalo lak zadatak u prva dva kola, pre svega što su na oba meča bili gosti, a i što su protivnici bili nimalo naivne ekipe Proletera i Vojvodine.
Crno-beli su u prvom kolu odigrali jedan od svojih najboljih mečeva u poslednjih nekoliko godina i slavili na gostovanju kod Proletera, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Briljirao je povratnik u crno-belo jato Rikardo koji je postigao dva gola na tom susretu, od kojih je ovaj drugi bio za tv špice. Pored njega, u listu strelaca su se upisali još i Urošević i Jojić.
U drugom kolu srpskog šampionata, izabranici Aleksandra Stanojevića su gostovali kod Vojvodine, koja je pre toga uspela da odoli Crvenoj Zvezdi, i to u gostima, pošto je taj meč završen bez golova.
“Parni valjak” je odigrao još jedan maestralan meč i sa dva gola Natha se učvrstio na prvom mestu na tabeli, uz sjajnu gol razliku 6:0.
Naravno, treba podsetiti i da se crno-beli nalaze nadomak plasmana u treće kolo Lige Konferencija, pošto imaju prednost iz prvog duela protiv Dunajske Strede, kada je bilo 1:0, a jedini gol na tom susretu je delo Lazara Markovića koji igra izuzetno dobro na startu sezone. Svakako da je utisak da je vicešampion Srbije mogao da postigne još koji pogodak na tom duelu, ali ni ovako stvari nisu loše, ako uzmemo u obzir da Dunajska Streda ima dosta problema na startu sezone, što bi izabranici Aleksandra Stanojevića prosto morali da iskoriste.
Za kraj, treba podsetiti da je Partizan u međuvremenu ostao bez prvog golmana Vladimira Stojkovića, koji će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Naš predlog

Izabranici Aleksandra Stanojevića pružaju zaista sjajne partije na startu sezone, a sigurno je da nema nikakve sumnje da će sa dobrim partijama nastaviti i na ovom gostovanju i tako overiti plasman u treće kolo Lige Konferencija. Hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.47.
Takođe, nakon svega onog što smo videli u prvom meču kada je “parni valjak” propustio nekoliko odličnih šansi za postizanje golova, utisak je da bi sve to moglo crno-belima da se vrati u Slovačkoj, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom G2+, za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.22.
Za kraj, ne treba da iznenadi ako ovo bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+, za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.