Tiket dana (četvrtak, 29.07.2021)

tiket dana

I četvrti dan uzastopno tiket je bio dobitan. Danas su na programu revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, koje će biti u centru pažnje ovog, ali i nekoliko narednih četvrtaka. Igra se sijaset utakmica širom Evrope.

Rijeka – Gzira – 1,2+ @ 1.76 u Meridianbet

Riječani neće ponoviti grešku Hajduka od pre par sezona, kada su Splićani potcenili maltešku Gziru i ispali od njih u kvalifikacijama za lIgu Evrope. U prvom utakmici na Malti Rijeka je slavila sa 2:0 i trebalo bi da se dogodi čudo, pa da Maltežani odu u treće kolo. Rijeka je odlično startovala i u hrvatskom prvenstvu, slavili su u prva dva kola, oba puta bez primljenog gola. Istina, igrali su oba puta na svojoj ”Rujevici”, ali ako se računa i duel na Malti, na tri zvanične utakmice u novoj sezoni riječka odbrana nije poklekla nijednom. Protiv Gzire na potezu će biti napadači, a verujemo da je pobeda bitna Rijeci, kako zbog klupskog, tako i zbog nacionalnog koeficijenta. Pored pobede Rijeke naš predlog je i dva gola domaćina, a za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.76.

Makabi T.A. – Sutjeska – 1,2+ @ 1.62 u Meridianbet

Ovo leto nije bilo uspešno za crnogorske klubove, a posebno za šampiona Budućnost. Podgoričani su imali katastrofalne rezultate u dva takmičenja, prvo kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda i za Ligu konferencija. Poslednja uzdanica Crne Gore je ekipa Sutjeske, koja ide u goste Makabiju u Tel Aviv. Nikšićani su u prvom kolu bili uspešniji od gruzijske Gagre, pošto su remizirali u Gruziji, a na svom terenu kraj Bistrice slavili minimalnu pobedu. Makabi je mnogo teži rival, ali je Sutjeska uspela da izbori remi na svom stadionu. Još jednom su pokazali da teško primaju golove, ali da bi prošli u treće kolo moraće da daju bar jedan gol u Izraelu. Realno, Makabi je mnogo kvalitetniji i očekujemo da to potvrdi na svom terenu. U Nikšiću su igrali koliko im je trebalo, a sada moraju da pobede. Uz jedinicu očekujemo i bar dva gola domaćina, pa vam predlažemo kombinaciju 1,2+ sa koeficijentom 1.62 u kladionici Meridianbet.

Univerzitatea – Lači – 1,2+ @ 1.93 u Meridianbet

Pobeda Albanaca u prvom meču bila je veliko iznenađenje. Rumuni su dobar tim, nedavno su osvojili i Super kup ove zemlje i to protiv šampiona Kluža. Ipak, start sezone nije bio perfektan, nakon trijumfa nas Arđesom, usledio je ubedljiv poraz od ekipe FCSB, bivše Steaue, sa čak 4:1. Očigledno je taj poraz u Albaniji ostavio trag, ali im je sada potrebna maksimalna posvećenost pošto im je potrebna pobeda od dva gola razlike. Lači je u prvom kolu izbacio crnogorski klub FK Podgorica, tek nakon produžetaka, pošto je oba puta bilo 1:0 za domaći tim. I Univerzitateu su dobili sa 1:0, ali ih u Krajovi očekuje mnogo teži zadatak nego u glavnom gradu Crne Gore. Pobednik ovog dvomeča u narednom kolu igraće sa belgijskim Anderlehtom, koji čeka rivala. Biće to težak ispit, ko god prođe dalje, ali je meč sa velikanom iz Brisela veliki motiv za ove timove. Naš predlog je trijumf Univerzitatee, uz bar dva gola rumunske ekipe. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.93.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.