MERIDIAN SPECIJAL NAJVEĆIH KVOTA: Šamrok 2.00, LASK 2.20, CSKA 2.40, Kopenhagen 2.30

Još dva dana i ulazimo u mesec kada najbolji evropski fudbal ponovo stupa na scenu. Avgust nam donosi početak nove sezone u TOP 5 ligama i nastavak kvalifikacija za najjača evropska takmičenja, a sve to garantuje – vrhunski fudbal!

Ali, dok ne počne Premijer liga, Serija A, Bundes, Liga 1 i LA Liga – red je da se pošteno “zagrejemo” i zabavimo uz mečeve u, možda, manje aktuelnim ligama, ali i te kako zanimljivim.

Pre nego što se upustimo u analizu utakmica koje nas očekuju ovog vikenda – OVDE odmah preuzmite POKLON TIKET U IZNOSU OD 500 RSD, a onda izaberite favorite i sastavite dobitnu kombinaciju.

NOVO U MERIDIANU! Ako misliš da na određenom meču neće biti golova isprobaj novu igru “Ne BET” – detaljnu ponudu pogledaj OVDE.

ŠAMROK – SENT PATRIKS, KEC 2.00

Irsko prvenstvo nam u 22. kolu donosi derbi – lider Šamrok i aktuelni šampion države, ugostiće ekipu koja predstavlja najveću pretnju ove sezone. Sent Patriks ima isti broj bodova kao Šamrok (41), ali i utakmicu više. Ipak, ovo je idealna prilika za goste da preuzmu vođstvo i u narednim mečevima pokušaju da naprave što veću bodovnu razliku. Da li će u tome uspeti? Mnogi bi rekli teško, s obzirom na to da je Sent Patriks poslednji put savladao Šamrok u maju 2018. godine. Bilo kako bilo, bukmejkeri Meridiana su za kec i pobedu domaćina spremili NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – 2.00.

NOVO U MERIDIANU! Ako veruješ u Šamrok isprobaj igru – 1 & D3+ *domaćin pobeđuje i postiže tri gola na meču

LASK – RAPID, KEC 2.20

Prvenstvo u Austriji je na samom početku, pred nama je tek drugo kolo, a snage se i dalje ispituju. Minimalna pobeda LASKA u prošlom kolu bila je dovoljna da se sezona otvori trijumfom i upišu prva tri boda, a da li će domaćin isto učiniti i sutra – ostaje da vidimo. Rapid nije dobro startovao, kod kuće je od Hartberga primio dva gola i upisao poraz, te je pitanje da li popravni može da traži na gostovanju LASKU koji je izraziti favorit.

Bukmejkeri Meridiana su za pobedu domaćina spremili NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – 2.20.

NOVO U MERIDIANU! Ako misliš da Rapid neće postići gol isprobaj igru – Gost NE 1 gol *gost neće postići tačno jedan gol na meču

CSKA – LOKOMOTIVA MOSKVA, KEC 2.40

Početak sezone je i u Rusiji, a već u 2. kolu pred nama je gradski derbi CSKA i Lokomotive. Obe ekipe su prvenstvo otvorile pobedama, pa će biti zanimljivo videti ko će sutra biti uspešniji. U poslednjih pet međusobnih duela to je bila Lokomotova – slavila je četiri puta, CSKA samo jednom, a tradicija kaže i da ćemo ovde videti minimum dva gola.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – kec je 2.40.

NOVO U MERIDIANU! Ako misliš da će CSKA pobediti isprobaj igru – 1 & D3+ *domaćin pobeđuje i postiže tri gola na meču

ODENSE –  KOPENHAGEN, DVOJKA 2.30

I za kraj, jedna poslastica iz danskog šampionata – Odense u 3. kolu dočekuje ekipu Kopenhagena, koja posle dva remija i ne tako dobrog starta mora da napravi veći korak i izbori pobedu, kao i prva tri boda u sezoni. Otuda i ne čudi što su gosti favoriti, a to smatraju i bukmejkeri Meridiana koji su za pobedu Kopehagena spremili ubedljivo NAJVEĆU KVOTU NA PLANNETI – 2.30.

Na poslednjih pet međusobnih duela obe ekipe su postizale minimum jedan gol, pa “jaku” dvojku možeš da kombinuješ i sa golovima.

*Napomena: kvote su podložne promenama

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.