ĐOKOVIĆ I DALJE U IGRI: Srbija danas može da osvoji DVE MEDALJE, u fokusu i ekipni sportovi

Olimpijske igre su uveliko u toku, Srbija već ima četiri medalje, koje su doneli basketaši, Damir Mikec, Tijana Bogdanović i Milica Mandić, ali tu nije kraj. Vaterpolisti, košarkašice i odbojkašice se tek zagrevaju, a nema sumnje da su upravo oni jedni od favorita da našoj zemlji donesu još medalja! 

Ono što je posebno važno –  MERIDIAN ĆE SVAKO ODLIČJE NAGRADITI SA 100.000 RSD KOJE ĆE DONIRATI U HUMANITARNE SVRHE! 

A pre nego što vidimo šta nas sve očekuje u subotu i nedelju  – OVDE odmah preuzmite POKLON TIKET U IZNOSU OD 500 RSD, a onda sastavite dobitnu kombinaciju.

SAMO U MERIDIANU – OLIMPIJSKE IGRE SPECIJAL

Naravno, ne smemo zaboraviti Novaka Đokovića, koji nas jeste šokirao porazom u polufinalu od Aleksandra Zvereva, ali koji i dalje ima šansu za medalju. 

Borio se Novak, ali ovog puta nije uspeo da dođe do zlata, a jedino što imamo da mu poručimo jeste – glavu gore i u napad na bronzu! Tačnije, bronze – i to dve! Osim singla, Novak će se sa Ninom Stojanović boriti i u miks dublu, pa se nadamo da će dve medalje zasijati oko vrata!

PROMO KVOTA: Novak Đoković će savladati Pabla Karenja Bustu – kvota u Meridianu 1.20

Odbojkašice Srbije su fantastično otvorile grupnu fazu, a ako pogledamo malo dalje – jasno je i koje favorit za medalju. Baš kao i košarkašice iliti Marinine lavice, koje su nas zabrinule porazom od Španije, ali verujemo da će se na vreme probudi i zablistati kako samo one znaju! 

Loš start imali su i vaterpolisti, ali – niste valjda pomislli da će “delfini” da nas razočaraju? Pa, ako nas je neko razmazio i navikao na pobede i medalje – to su oni. Verujemo da će se i ovog puta sa Igara vratiti za medaljama oko vrata! 

Ali, ni to nije sve. Ostali smo bez medalje u džudou, ali imamo šanse da karatistkinja Jovana Preković zablista, baš kao i atletičarka Ivana Španović.

Podsećamo i da će se bokserka Nina Radovanović sutra boriti za polufinale u kategoriji do 51 kilograma, a ako u tome uspe – već je osigurala medalju! 

Šta god da se desi bronza je obezbeđena, jer se meč za treće mesto ne radi.

Olimpijske igre traju još nekoliko dana, a to je sjajna prilika da podržimo naše sportiste i da se radujemo novim uspesima!

4 Comments

  1. DJOKOVIC JE I DALJE U IGRI,ali na zalost ne na OI u TOKIJU!!!! Cudo se dogodilo ali niko u to cudo ne veruje!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.