Tip dana: Sao Paulo – Palmeiras: Najveće razočarenje Serije A protiv aktuelnog prvaka Južne Amerike!

U subotu je poprilično interesantna ponuda za klađenje, i zaista je na programu pregršt poprilično interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali veliki derbi brazilskog fudbala – meč između Sao Paula i Palmeirasa.
Duel između ova dva tima je zakazan za 00:00h.

Sao Paulo: Katastrofalne partije na startu sezone!

Utisak je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Sao Paula pružati ovoliko loše partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, trenutno se četvrtoplasirana ekipa iz prošlog šampionata, nalazi tek na sedamnaestom mestu na tabeli brazilske Serije A koje na kraju prvenstva nažalost znači i selidbu u niži rang, što bi bila prava senzacija.
Poražavajuće zvuči podatak da su izabranici legendarnog Ernana Krespa u dosadašnjem toku šampionata ostvarili samo dva trijumfa, uz pet remija i čak šest poraza.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirana ekipa na tabeli doživela novi poraz i to na gostovanju kod Flamenga, kada je bilo više nego ubedljviih 5:1.
Zanimljivo je da su gosti došli do vođstva na tom susretu, što je čini se samo razljutilo aktuelnog šampiona koji je nakon toga postigao čak pet golova, a utisak je da je ta pobeda mogla da bude i ubedljivija, što najbolje odslikava stanje u kom se trenutno nalazi Sao Paulo.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su izabranici Ernana Krespa odigrali šest mečeva na strani na kojima su ostvarili samo jedan trijumf, uz tri remija i dva poraza.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Sao Paulo bez većih problema došao do plasmana u četvrtfinale Kopa Libertadores, i to pošto je bio bolji u dvomeču od Rasinga iz Aveljanede, gde će veoma interesantno odmeriti snage sa Palmeirasom koji je aktuelni šampion Južne Amerike ali i ekipa koja Sao Paolu dolazi u goste u ovom kolu.
Ono što možda može da obraduje sve navijače ovog tima uoči ovog duela sa liderom na tabeli je podatak da je Sao Paulo u poslednjem međusobnom susretu između ova dva tima slavio sa 2:0.

Palmeiras: Prvi favorit za titulu!

Iako je Palmeiras prošlu sezonu završio tek na sedmom mestu na tabeli, ono što je bez ikakve sumnje obeležilo godinu je trofej u Kopa Libertadoresu, a mora se priznati da je sve to malo ko mogao da pretpostavi pošto nije tajna da ovaj klub nije spadao među glavne favorite za osvajanje titule šampiona Južne Amerike.
Do trofeja su izabranici Abela Fereire došli nakon trijumfa u velikom finalu nad Santosom, pošto je taj finalni susret završen rezultatom 1:0.
Ono što posebno treba napomenuti, je da je to finale bilo jedno od najslabijih u poslednjih nekoliko godina, ali ga je obeležio Breno, koji je u devetom minutu sudijske nadoknade sjajno skočio na centaršut Ronija i doneo veliko slavlje svojoj ekipi.
Kada je ova sezona u pitanju, kada se sve sabere i oduzme deluje da Palmeiras u ovom trenutku igra najlepši fudbal u Brazilu, što će nam svakako potvrditi i trenutno prvo mesto na tabeli na kom se ova ekipa nalazi.
Naime, aktuelni šampion Južne Amerike u ovom trenutku ima tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Atletiko Mineiro, koji takođe igra fantastično u poslednje vreme.
Na pet poslednjih susreta izabranici Abela Fereire imaju isto toliko trijumfa, uz deset datih i samo dva primljena gola.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv neugodnog Fluminensea, a taj meč je završen rezultatom 1:0, a ono što se mora priznati je da su gosti bili bolji rival na tom susretu, ali za razliku od domaćina nisu uspeli da iskoriste brojne šanse za postizanje golova.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima do sada je Palmeiras odigrao šest mečeva van svog terena na kojima je ostvario četiri trijumfa i dva poraza.
Za kraj, i lider na tabeli brazilske Serije A je poput Sao Paula došao do plasmana u četvrtfinale Kopa Libertadoresa, i to pošto su u osmini finala u dvomeču bili bolji od čileanske Katolike.

Naš predlog

Sao Paulo igra katastrofalno ove sezone i mišljenja smo da bi to prosto morao da iskoristi lider na tabeli koji igra fantastično ove sezone, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45.
Kada su u pitanju međusobni mečevi između ova dva tima, mora se priznati da su to duelu u kojima uglavnom nema previše golova, pošto je poslednji put tri i više gola palo čak pre šest međuosbnih okršaja, pa vam zbog toga i sada savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.53.
Za kraj, ne treba da nas iznenadi ako na poluvremenu ne bude pobednika, pa vam savetujemo da probate sa igrom IX koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.