Tiket dana (nedelja, 01.08.2021)

tiket dana

Počinje avgust, a sa njim je i kladioničarska lista sve obimnija. Današnja ponuda je solidna, a biće na programu i dva regionalna derbija, jedan u Hrvatskoj a drugi u Sloveniji. Igra se u još dosta liga.

Vejle – Brondbi – 2,2+ @ 2.75 u Meridianbet

Aktuelni šampion Danske nije započeo sezonu po planu. Brondbi još nema pobedu, ali nema ni poraz. Obe utakmice odigrali su nerešeno, prvo na gostovanju u Orhusu, što nije neko veliko iznenađenje, ali se zato remi s povratnikom u elitu, ekipom Viborga, može nazvati senzacijom. Brondbi je napokon uspeo da prvenstvo završi ispred Mitjilanda i FC Kopenhagena i da se popne na tron. Bila je to turbulentna sezona sa usponima i padovima, ali se završila najbolje moguće po njih. Očekuje ih i Liga šampiona, pa moraju pre početka nastupa u tom takmičenju da osvoje što više bodova u prvenstvu da im konkurenti ne bi odmakli. Mitjiland je igranje u Ligi šampiona koštalo titule, a u Brondbiju ne žele da se njima ponovi tako nešto. Sada idu u Vejle, kod tima koga su dobili oba puta prošle sezone. Vejle je loše tartovao, izgubio je u oba kola, prvo od Randersa na svom terenu, a onda i na gostovanju Sondersisku. Da sve bude gore, na te dve utakmice nisu dali ni gol. Sve je na strani Brondbija i treba očekivati njihov trijumf u Vejleu. Za dvojku, uz dva gola gostiju, u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.75.

Bazel – Sion – 1,2+ @ 1.83 u Meridianbet

Odličan start Bazela u novoj sezoni podgreva nade navijača ovog kluba da mogu vratiti titulu ovaj grad, posle višegodipnje dominacija Jang Bojsa. Bazel je uspeo da bude drugi prošle sezone, ali to mu nije donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, već samo za Ligu konferencija. To takmičenje nije toliko izazovno za ovaj klub, pogotovo posle ranijih sezona kada su igrali u evropskoj eliti. Osvajanje titule je primarni cilj, dobro su startovali sigurnom pobedom nad Grashopersom u Cirihu. Dueli ove dve ekipe nekada su bili šlager ove lige, ali su ”skakavci” morali da igraju i u nižem rangu, a u elitu su se tek sad vratili. Dobio je Bazel dosta fudbalera ovog leta, neki su stigli na pozajmicu iz Intera, reala i Liverpula, pa verujemo da je stvoren čvrst kolektiv. U kvalifikacijama za Ligu konferencija lako su izbacili albanski tim Partizani, sa dve sigurne pobede i bez primljenog gola. U sledećem kolu, već u četvrtak, gostuju kod mađarskog Ujpešta, a i tu bi trebalo da budu favoriti, jer je mađarski velikan daleko od slavnih dana. Protiv Siona ne bi trebalo da bude probema. Gosti su jedna od slabijih elipa u švajcarskoj prvoj ligi, a to se pokazalo i u prvom kolu kada su na svom terenu poraženi od Serveta iz Ženeve. Naš predlog je pobeda Bazela uz bar dva gola domačina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.