MERIDIAN SPECIJAL NAJVEĆIH KVOTA: Rendžers 2.20, Benfika 2.40, Seltik 2.00

Sporedna ili ne, fudbal jeste važna stvar i kao takva nas uvek odvede na dva mesta – ili na stadion ili u udobnu fotelju naše dnevne sobe. Dobro, neki produže malo svoj put pa odu i do najbolje kladionice u regionu, kako bi pokazali fudbalsko znanje, ali i okušali sreću.

Za njih imamo jednu dobru vest – kladionica Meridian vam omogućava da svoje prognoze ostavite bilo kada i bilo gde, a pre toga vam savetuje da se registrujete OVDE, preuzmete POKLON TIKET OD 500 RSD, pa tek onda izaberete parove i odigrate jedan pravi šampionski tiket.

NOVO U MERIDIANU – BET BUILDER LIVE – Nabilduj kvotu kladeći se UŽIVO!

Kada smo osnovna pravila utvrdili, možemo da pređemo na fudbal, pa da vidimo šta nas to čeka ovih dana.

MALME – RENDŽERS

Ova dva tima sastaće se u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a sudeći prema poslednjim rezultatima obe ekipe – čeka nas velika borba. I jedni i drugi igraju uz dosta oscilacija, mada se mora priznati da Malme u poslednjih sedam utakmica ne zna za poraz, što se ne može reći i za Rendžers, ali je za pohvalu što je u poslednje dve utakmice upisao dve pobede. Mada, ako pogledamo malo međusobne duele, rezultati su bili 1:1 i 0:1, pa nismo baš optimisti kada se radi o broju golova, uz ogradu da su te utakmice odigrane davne 2011. godine.

Ipak, Rendžers je favorit u ovom duelu, pa su bukmejeri Meridiana spremili baš takve kvote: kec je 3.25, iks 3.35, a dvojka 2.20 – na vama je da izaberete!

PREUZMI POKLON TIKET – KLIK OVDE

SPARTAK MOSKVA – BENFIKA

Ovaj duel smo čekali! Verovatno najzanimljivija utakmica ovih dana i garantuje pravi spektakl! Rusi i Portugalci na jednom mestu i to dve ekipe koje su u dobroj formi. Računajući sva takmičenja, Spartak je u poslednjih pet utakmica upisao samo jedan poraz, dok Benfika ima tri pobede i dva remija. Mnogo se pisalo o eventualnm pojačanjima Benfike, ali Portugalci će za sada morati da se bore sa onim što imaju.

NOVO U MERIDIANU – BET BUILDER LIVE – Nabilduj kvotu kladeći se UŽIVO!

A, imaju sjajan tim. Poslednji put su se ove dve ekipe sastale davne 2012. godine, oba tima imaju po jednu pobedu, a kakav epilog će biti ovog puta – ostaje da vidimo.

Ako vam je ova utakmica interesantna, čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA SVETU – kec je 2.95, iks 3.30 a dvojka 2.40.

JABLONEC – SELTIK

Sada smo u kvalifikacijama za Ligu Evropa, a tu nas čeka mnogo zanimljivih duela. Izdvojili smo ovaj u kojem će se sastati češki i škotski pedstavnik. Zašto?

Zato što vas baš za ovaj meč čekaju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: kec je 3.60, iks 3.40, a dvojka 2.00, pa – vi birajte!

PREUZMI POKLON TIKET – KLIK OVDE

Daćemo vam i malu pomoć: Seltik je u očajnoj formi. Četiri poraza i dva remija u šest utakmica govori u prilog tome, dok je njihov protivnik na koti od dve pobede, dva poraza i jednog remija u svim takmičenjima u poslednje vreme. Ali, bez obzira na to, Seltik jeste favorit, sve u skladu sa svojim renomeom – pa, pobeda je prioritet!

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.