Tiket dana (utorak, 03.08.2021)

tiket dana

Evropske kvalifikacije ulaze u najzanimljiviju fazu. Na programu su prvi mečevi trećeg kola, a večeras se igra sedam mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Malme – Rendžers – x2,3+ @ 3.00 u Meridianbet

Švedski prvak već je morao da prebrodi dve prepreke, dok Škoti tek sada kreću u pohod na Ligu šampiona. Posle decenijske dominacije Seltika u Škotskoj, Rendžers je prošle sezone dominantno stigao do naslova prvaka i imaće šansu da se domogne evropske elite, zahvaljujući dobrom koeficijentu koji je popravio odličnim nastupima u Ligi Evrope. Bili su nosioci i u žrebu za treće kolo i može se reći da su solidno prošli dobivši Malme. Šveđani su u prvom kolu, dosta teško, eliminisali Ridu, dobivši Letonce sa 1:0 na svom terenu, uz 1:1 u Rigi. U drugom kolu su igrali sa Helsinkijem, dobili su Fince sa 2:1 u Malmeu, pa im je 2:2 iz prestonice ”zemlje 1000 jezera” bilo dovoljno za odlazak u treće kolo. Zbog priprema za meč sa Rendžersom odložili su prvenstveni okršaj, pa će švedski šampionat nastaviti tek narednog vikenda utakmicom sa Halmštadom. Rendžers je pre par dana počeo novo prvenstvo u kom je prvi favorit. To je sada već ozbiljan tim, koji predvodi Stiven Džerard, a na svojoj koži to je osetio i Livingston koji je u prvom kolu poražen sa 3:0. Tačno deset godina je prošlo od poslednjeg duela ove dve ekipe, bilo je to u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a dalje je prošao Malme. Sada je Rendžers favorit za prolaz i smatramo da neće izgubiti u Škotskoj. Uz dvoznak na goste dodajemo i bar tri gola na meču. Za kombinaciju x2,3+ u kladionici Meridianbet kvota je tačno 3.00.

Olimpijakos – Ludogorec – 1,0-3 @ 2.34 u Meridianbet

Sve osim plasmana u grupnu fazu Lige šampiona bila bi prava katastrofa za Pirejce. Olimpijakos je lako stigao do nove titulu u Grčkoj, uspeo je da ostavi iza sebe PAOK, Aris i AEK, ali mu je izmakla dupla kruna pošto je poražen u finalu od crno-belih iz Soluna. Grčka liga još nije počela i to već godinama predstavlja problem za timove koji igraju evropske kvalifikacije. Možda je i to jedan od razloga ispadanja Arisa od mostarskog Veleža pre sedam dana. Olimpijakos je u drugoj rundi igrao sa azerbejdžanskim Nefčije, a slavio je u oba meča minimalnim rezultatom. Po 1:0 bilo je na Karaiskakiju, ali i u Bakuu. Protiv Ludogoreca će posao biti još teži mada Bugari nisu oduševili u prethodnim utakmicama. Oni su morali da igraju već dva kola kvalifikacija, a eiminisali su prvake Belorusije i Slovenije. Protiv Šahtjora iz Soligorsa savili su dva puta po 1:0, dok je u Murskoj Soboti bilo bez golova. Posle više od 300 minuta bez primljenog gola mreža im se zatresla u drugom poluvremenu revanš meča sa Slovencima, i malo je nedostajalo da moraju u produžetke. Drugi gol postigli su pet minuta pre kraja, a u poslednjim sekundama nadokande samo su potvrdili trijumf. ”Luda šuma” je već osvojila jedan trofej, trijumfovali su u Supe kupu Bugarske pobedivši ubedljivo CSKA, dok su u prva dva kola šampionata zabeležili isto toliko pobeda. U ovom meču je Olipijakos favorit, ali sumnjamo u neku goleadu. Naš predlog je jedinica uz mali broj golova, ne više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.34.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 7.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.