Tiket dana (četvrtak, 05.08.2021)

tiket dana

Pred nama su utakmice Lige Evrope i Lige konferencija. Mečeva je mnogo, pa treba biti oprezan u izboru parova oje ćete stavljati na tiket. Ovo je naš predlog.

Linkoln – Slovan – 2,2+ @ 1.79 u Meridianbet

Šampion Slovačke nije uspeo da prebrodi drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Eliminisao ih je švajcarski Jang Bojs, ali je pitanje prolaska u narednu rundu visilo do samog kraja. Posle 0:0 u Bratislavi, ”mladi momci” su u revanšu vodili 3:2, ali su uporni fudbaleri Slovana stigli do 3:2, a u samom finišu su uzdrmali i prečku. Pošto je plasman u elitu izostao, Slovan će pokušati da se domogne drugog po jačini takmičenja. Pretposlednja prepreka do Lige Evrope je Linkoln sa Gibraltara. Šampion ove zemlje je napravio iznenađenje eliminisavši Folu iz Luksemburga, a pružili su i snađan otpor Klužu. Ipak, ne verujemo da imaju snage za još jedan podvig i smatramo da je Slovan znatno kvalitetniji tim. Uz dvojku predlažemo vam i dva gola na goste. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.79.

Mura – Žalgiris – 1 @ 1.81 u Meridianbet

Prvi duel šampiona Slovenije i Litvanije odigraće se u Murskoj Soboti. Mura je sve šokirala osvajanjem titule šampiona, i to pobedom u poslednjem kolu nad Mariborom u gostima. Međutim, bio je to potpuno zaslužen trijumf. Sada na ovaj tim svi gledaju drugim očima, pa im nije lako na startu nove sezone. Mura još nema pobedu u prvenstvenim mečevima, a odigrana su već tri kola. Šampion ima samo jedan bod, osvojen proteklog vikenda u duelu sa ekipom Bravo u Murskoj Soboti. U kvalifikacijama za Ligu šampiona startovali su dvomečom sa prvakom Severne Makedonije Škendijom. Zabeležili su oba trijumfa, i na domaćem terenu i u Tetovu, pa su se nadali uspehu i protiv bugarskog Ludogoreca. Dobro je krenulo, u Murskoj Soboti je bilo 0:0, a u Razgradu 1:1 na pet minuta do kraja. Tada su fudbaleri Mure popustili, pa je ”luda šuma” sa dva gola otišla dalje. Sličan učinak ima i litvanski Žalgiris. ”Zelena šuma” je sa dve pobede otpisala Linfild iz Severne Irske, ali je mađarski Ferencvaroš bio neprelazna prepreka. Smatramo da je Mura bolji tim, a treba računati i sa motivisanošću domaćina da po prvi put u istoriji odigra grupnu fazu evropskog takmičenja, mada to može biti izazov i za Litvance. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.81.

Omonija – Flora Talin – 1,2+ @ 1.84 u Meridianbet

I treća utakmica koju biramo je iz kvalifiakcija za Ligu Evrope. Ovo je još jedan okršaj gubitnika iz drugog kola Lige šampiona. Kiprani nisu mogli protiv zagrebačkog Dinama, pa su i pored dobrih izdanja doživeli oba poraza. Omonija je u prvom kolu bila slobodna, a prethone sezone nastupali su u grupnoj fazi Lige Evrope, ali se u konkurenciji PAOK-a, Granada i PSV-a nisu probili dalje. Flora je već odigrala četiri evropske utakmice, posle dve pobede nad Hibernijansom sa Malte usledila su dva poraza od poljske Legije. I jedni i drugi bi bili prezadovoljni plasmanom u plej-of za Ligu Evrope, time bi već obezbedili evropske utakmice do Nove godine, makar u Ligi konferencija. Prvenstvo Estonije je u toku. Flora je druga sa šet bodova manje od Levadije, ali i dva zaostala meča, dok se na Kipru lopta još ne kotrlja, a odigran je samo Super kup, u kome je Omonija bila bolja od Anortozisa. Kiprani su mnogo oubiljniji tim, eliminisali su i Crvenu zvezdu prošlog leta iz Lige šampiona, pa verujemo da će kao pobednici izaći i iz dvomeča sa Estoncima. Za ovaj duel predlog je jedinica uz dva gola domaćina, za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.84.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.