Tip dana: Soči – Partizan: Valjak na putu za Evropu Dunavom do Crnog mora!

U četvrtak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i za novoformiranu Ligu Konferencija.
Naravno, za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Sočiju, gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Partizan.
Susret između ruskog i srpskog predstavnika je zakazan za 18 časova.

Soči: Primarni cilj je plasman u grupnu fazu!

Prošle sezone su fudbaleri Sočija mimo svih očekivanja zauzeli peto mesto na tabeli u najkvalitetnijem rangu ruskog fudbala što im je između ostalog i donelo plasman u kvalifikacije za novoformiranu Ligu Konferencija.
Ono što je veoma zanimljivo je da je ova ekipa osnovana pre samo tri godine, pa je plasman u kvalifikacije za novoformirano takmičenje svakako ogroman uspeh.
Predsednik i vlasnik kluba je superbogati ruski oligarh Boris Rotenberg, čije se bogatstvo procenjuje na preko milijardu dolara, a pored svega toga je i blizak saradnik predsednika Vladimira Putina.
Petoplasirana ekipa ruske lige iz prošle sezone je bez većih problema došla do trećeg kola kvalifikacija u Ligi konferencija i to pošto su u dvomeču bili bolji od Kešle, a zanimljivo je da su ukupno postigli čak sedam golova na ta dva duela.
Kada je u pitanju start ovogodišnjeg izdanja ruske Premijer lige, Soči za sada ima polovičan učinak i to pošto su ostvarili jedan trijumf i jedan poraz.
U prvom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Nižnjija, a taj duel je završen rezultatom 1:0, da bi nakon toga izabranici Vladimira Fedotova bez većih problema slavili na gostovanju kod Ahmat Groznija, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Ubedljivo najpozatije ime u Sočiju je ekvadorski vezista Kristijan Noboa, koji je, iako već u poznim fudbalskim godinama, protekle sezone bio je najbolji strelac tima sa 12 golova, a u novom šampionatu je već stigao da zabeleži jednu asistenciju, i sigurno je da od njega preti najveća opasnost po gol crno-belih.

Partizan: Crno-beli igraju fantastično na startu sezone!

Nakon još jedne poprilično slabe sezone u kojoj crno-beli nisu igrali u evropskim takmičenjima, ali nisu ni uspeli da dođu do šampionske titule, utisak je da izabranici Aleksandra Stanojevića deluju dosta dobro na startu novog šampionata.
Naime, posle tri odigrana kola Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet bodova, ali i uz fantastičnu gol razliku 10:0.
Sve je počelo od trijumfa u prvom kolu na gostovanju kod Proletera kada je bilo 0:4, da bi nakon toga tim iz “Humske” u velikom derbiju slavio na gostovanju kod Vojvodine, i to bez većih problema pošto je taj meč završen rezultatom 0:2.
U prošlom kolu su izabranici Aleksandra Stanojevića potvrdili da se nalaze u fantastičnoj formi i zabeležili i svoj treći trijumf u šampionatu, pošto su bili bolji na svom terenu od Voždovca i to sa više nego ubedljivih 4:0.
Jedan od primarnih ciljeva crno-belih je bez ikakve sumnje plasman u grupnu fazu Lige Konferencija pošto će to doneti i ozbiljan novac u klupsku kasu, a kako sada stvari stoje za sada je srpski vicešampion na pravom putu da to i uradi, iako nije imao nimalo lagan žreb.
Inače, u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu Konferencija, Partizan je bez većih problema eliminisao Dunajsku Stredu, i to pošto su izabranici Aleksandra Stanojevića u prvom duelu u Beogradu slavili sa 1:0, dok je revanš u Slovačkoj završen rezultatom 0:2, uz podatak da je domaćin pri rezultatu 0:1 promašio penal.
Za kraj, podatak koji će svakako i te kako ohrabriti sve naviječe crno-belih je taj da fudbaleri ovog kluba još uvek nisu primili nijedan gol u svim takmičenjima.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv meč pošto se radi o dve izuzetno kvalitetne ekipe. Soči je igrao brutalno prošle sezone zbog čega su između ostalog i izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija, dok je Partizan odlično startovao u novoj sezoni i za sada sve ide kako se samo poželeti može.
Smatramo da je nekako najrealnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju da će oba tima postići makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71.
Crno-beli igraju fantastično u novom šampionatu i očekujemo da ostanu neporaženi i na ovom ruku na srce zaista teškom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.