MERIDIAN SPECIJAL NAJVEĆIH KVOTA: Mančester Siti 2.00, Lil 1.83, Žil Visente 2.20

Olimpijske igre se bliže kraju, a to znači da se fudbal ponovo vraća na scenu i postaje glavna preokupacija svih zaljubljenika u sport. A, uz fudbal ide još jedna poslastica – klađenje!

Online, uživo, sa NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI, uz neverovatne bonuse, ludu slobodnu igru… Ma, sve što poželite!

I to sve na jednom mestu!

Evo o čemu se radi: pre nego što se smestite i počnete da uživate u fudbalskim predstavama, kliknite OVDE, registrujte se i preuzmite POKLON TIKET OD 500 RSD, jer samo tako dobijate priliku da postanete Meridianov milioner!

Kako nas i ovog puta čeka bogat fudbalski program, nemojte zaboraviti da iskoristite i fantastičan BONUS NA PAROVE I DO 2000%, ali ni to nije sve!

Početak Liga petica nam se bliži, pa je Meridian rešio da počasti sve svoje igrače i da omogući BILDOVANJE KVOTA – UŽIVO!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da tokom UŽIVO KLAĐENJA poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

Dakle, iznenađenjima nikad kraja, a šta je to što nas čeka od fudbala?

BORNMUT – WBA, KEC 2.40

(Petak 20.45)

Na Premijer ligu ćemo morati da sačekamo još malo, ali Čempionšip je tu! U prvom kolu sastaće se Bornmut i WBA, a to znači da nas čeka pravi spektakl! Možda nisu kandidati za vrh tabele, ali jesu kandidati da nam donesu sjajnu zaradu i užitak u fudbalskoj magiji. Sudeći prema prethodnim duelima, ne bismo smeli da očekujemo goleadu, možda pre čvrstu igru i odbranu, li i poneki gol iz kontre. Zato su bukmejkeri Meridiana spremili sjajne kvote – kec je 2.40, iks je 3.30 i dvojka 3.10, pa – na vama je da izaberete!

LESTER – MANČESTER SITI, DVOJKA 2.00

(Subota 18.15)

Komjuniti šild – još jedno takmičenje vredno pažnje i još jedan meč vredan pažnje! Lester ili Mančester siti? Duel u kojem je sve moguće, naročito kada se uzme u obzir da su se “građani“ ovog leta dobro pojačali. Iako Mančester Siti važi već deceniju za klub koji troši nenormalne svote novca za dovođenje igrača, tek sada je oboren rekord i pređena je neverovatna cifra jer su za Džeka Griliša izdvojili preko 100 miliona funti! A, da li će se isplatiti – možda saznamo već u ovom meču. Bilo kako bilo, i tu vas čekaju sjajne kvote – kec je 3.70, iks 3.70, a dvojka 2.00!

MEC – LIL, DVOJKA 1.83

(Nedelja 17.00)

Francuska Liga 1 startuje, a Lil ima zadatak da odbrani titulu. Da li će u tome uspeti ili će se PSŽ vratiti na pobednički kolosek – ostaje da vidimo, a do tada možemo uživati u ovom duelu. Verovali ili ne, Mec je poslednji put pobedio Lil sada već davne 2017. godine, uz jedan remi 2019. Tako da, razumljivo, Lil i sada važi za favorite.  Zato su i kvote sledeće: kec je 5.00, iks 3.40, a dvojka 1.83.

ŽIL VISENTE – BOAVISTA, KEC 2.20

(Ponedeljak 21.15)

Vreme je za nešto atraktivniji fudbal i pravi ples na terenu, koji ćemo, nadamo se, videti u utakmici Žil Visentea i Boaviste. Portugalci često znaju da nas oduševe, ljubitelji klađenja ih posebno vole, a u prethodnim međusobnim duelima smo videli “svašta”. Favorita je možda malo teže odrediti, ali hajde da vidimo kako razmišljaju bukmejkeri Meridiana. Dakle, kec je 2.20, iks 3.10, a dvojka 3.40. Na vama je da procenite i odigrate, nadamo se, šampionski tiket!

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.