Tiket dana (subota, 07.08.2021)

tiket dana

Današnja ponuda već dobija obrise onih najbogatijih u sezoni. Istina, od najjačih liga igraju samo Francuzi, ali je na programu i nemački Kup, dok se u svim engleskim ligama, osim Premijer, igra prvo kolo.

Ajaks – PSV – 1,2+ @ 1.95 u Meridianbet

Super kup je uvod u novi šampionat Holandije. Eredivizija kreće narednog vikenda, a za prvi trofej u sezoni boriće se šampion Ajaks i vicešampion PSV, s obzirom da su ”Kopljanici” osvojili duplu krunu prošle sezone. Ajaksu niko nije mogao da zapreti u prvenstvu, dok su u fnalu Kupa pobedili Vitese. Što se PSV-a tiče, oni su već započeli sezonu utakmicama kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom kolu su bili ubedljivi protiv turskog Galatasaraja, koga su dobili u oba meča, dok su u prvoj utakmici sledećeg kola pobedili danskog vicešampiona, ekipu Mitjiland, sa 3:0, pa su nadomak plasmana u plej-of. U ovom trenutku ”Filipsovcima” je najbitnije da izbore ulazak u elitno evropsko takmičenje, pa je moguće da na megdan Ajaksu ne izvedu sve raspoložive snage. Meč se igra na stadionu ”Johan Krojf Arena”, što je još jedna prednost za ”Kopljanike”. U prethodnoj sezoni oba meča u Erediviziji završena su remijem, ali je Ajaks bio uspešniji u Kupu. I sad smatramo da je šampion bliži uspehu, spremali su se za ovaj meč, dok je veliki rival opterećen kvalifikacijama. Predlažemo jedinicu, uz dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.95.

Sion – Jang Bojs – 2 @ 1.57 u Meridianbet

Na samom početku analize poručujemo oprez. Šampion Švajcarske igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u prvom meču trećeg kola odigrali su nerešeno u Rumuniji protiv Kluža. ”Mladi momci” iz Berna i fudbaleri Kluža stari su znanci. Igrali su u istoj grupi Lige Evrope prethodne sezone, a uspešniji je bio Jang Bojs, sa pobedom i remijem. Nije bilo lako u Klužu pre par dana, Švajcarci su izjednaćili tek u sudijskoj nadoknadi, pa su sada u znatno povoljnijem položaju. Ipak, treba im pobeda u revanšu da bi otišli u plej-of. U domaćem prvenstvu aktuelni šampion je odigrao dve utakmice. Prvo je, posle velikog preokreta, slavio u Lucernu sa 4:3, ali je zato podbacio u meču sa Grashopersom na svom terenu i odigrao bez golova. Sion još nema ni bod na kontu, u prvom kolu su na domaćem terenu poraženi od Serveta, da bi prošle sedmice izgubili ubedljivo u Bazelu sa 5:0. Tačno je da Jang Bojsi razmišljaju o kvalifikacijama, ali su i Servet i Bazel timovi koji igraju evropske kvalifikacije, pa su pobedili Sion. Izgleda da će se domaćin opet grčevito boriti za opstanak, koji su prošle sezone izborili tek u baražau protiv Tuna, drugoplasiranog tima druge lige. Šampion je mnogo bolji i ne bi smeo da kiksira na ovom gostovanju. Naš predlog je dvojka, a za nju u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 1.57.

Slajgo Rovers – Fin Harps – 1 @ 1.87 u Meridianbet

Neuspešnu avanturu u Evropi imali su Roversi. Slajgo je ispao od islandskog Hafnarfjordura, što je za mnoge bilo iznenađenje. Na ispadanje iz kvalifikacija za Ligu konferencija nadovezao se i poraz u Kupu od drugoligaša KOrk Sitija, kao i neuspeh u prethodnom kolu Premijer Divizije od Voterforda. San o tituli ubrzano se kruni, teško je očekivati da mogu ugroziti Šamrok ili drugoplasirani Sent Patriks, mada su bodovno tu negde, a od Sent Patriksa imaju i dva meča manje odigrana. Ma koliko bili u slaboj formi, Roversi su bolji tim od Fin Harpsa, pretposlednje ekipe na tabeli. Gosti se bore za opstanak u prvoj ligi i verujemo da ne očekuju bodove spasa u Slajgu. Oni su već osam uzastopnih utakmica u prvenstvu bez pobede, a iza sebe imaju niz od tri poraza. U dve utakmice, koje su ovi rivali odigrali u aktuelnom prvenstvu, slavio je Slago, mada samo sa golom razlike. Možda i sada bude tesno, ali pobeda domaćeg tima ne bi smela da izotane, ipak se Slajgo bori za izlazak u Evropu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.