MERIDIAN SLAVI SPORT! Milionska donacija u čast naših olimpijaca

Čaroban dan je iza nas! Nedelja koja će se dugo prepričavati – zavesa na Olimpijske igre juče je spuštena na najlepši način – Srbija je odbranila zlato iz Rija i postala najuspešnija vaterpolo reprezentacija na svetu!

Poslednji događaj na 32. Igrama nije mogao bolje da se završi! Zlatni “delfini” su u najemotivnijem meču, kada se čak sedam reprezentativaca oprostilo od nacionalnog tima, upseli da “potope” Grčku i sa ponosom našoj zemlji donesu treće zlato iz Tokija, a ukupno devetu medalju!

Podsetimo, odbojkašice su nas u noći između subote i nedelje, takođe, obradovale – u meču protiv Južne Koreje bile su ubedljive i zasluženo osvojile bronzu.

Ove dve medalje povećale su i donacije kompanije Meridian, koja je za svako odličje davala 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE, a semafor kaže da je to ukupna cifra od 900.000 DINARA!

Ove Igre su definitivno imale i motiv više – uz podršku našim reprezentativcima, svi zajedno smo uspeli da učinimo i humanu stvar, pa će regionalni lider u industriji igara na sreću pružiti pomoć onome kome je to najpotrebnije.

PREUZMI POKLON TIKET

Kladionica Meridian novim korisnicima poklanja tiket po izboru u vrednosti od 500 RSD, a tu je i čak 200% BONUSA na uplatu prvog i drugog depozita. Registrujte se već danas – klikom OVDE i preuzmite vrhunske bonuse i to – BEZ USLOVA.

Nije tajna da je Meridian izuzetno društveno odgovorna kompanija, a ovog puta zaista pomera granice.

Naravno, u tome su veliku ulogu odigrali i srpski sportisti, a sve je krenulo sa Damirom Mikecom. Podsetimo, Mikec je već na startu Igara “upucao“ srebrnu medalju i tako u našu zajedničku “kasu“ ubacio 100.000 RSD.

Nakon toga, medalje su se ređale. Najpre je Tijana Bogdanović “tukla“ protivnicu u borbi za bronzu u tekvondou, a onda je Milica Mandić novom zlatnom olimpjskom medaljom završila briljantnu karijeru.

Basketaši Srbije su takođe obradovali naciju i doneli bronzu. Važno je napomenuti da su to uradili na svom debiju, a verujemo da će u Parizu biti još sjajnije odličje. Usledio je koji dan “pauze“, pa su se naši sportisti vratili u pobednički ritam.

Najpre je Milenko Sebić “upucao“ još jednu bronzu, a onda je Zurab Datunašvili preko repasaža stigao do bronze i u Meridianu prebacio preko pola miliona dinara.

Međutim, tu se šampionski niz nije zaustavio! Petak nam je doneo još radosti – fantastična Jovana Preković je debitovala na Olimpijskim igrama i Srbiji obezbedila novu zlatnu medelju!

Za ponos čitave nacije i dopunu Meridianove “kase“.

Danas, kada se Olimpijske igre završavaju bronza odbojkašica i zlato vaterpolista došlo je u najlepšem trenutku – Srbija je na Igrama u Tokiju osvojila ukupno devet medalja, a Meridian donacije povećao na 900.000 DINARA!

BRAVO!

MERIDIAN NASTAVLJA DA SLAVI SPORT

Donacije za svaku osvojenu medalju našeg time na OI samo su deo niza akcija i ulaganja u domaći sport kompanije Meridian zahvaljujući kojoj će sportska infrastruktura za buduće šampione stići u svaki kutak Srbije.

Dresovi, sportska i tehničke opreme, lopte… deo su velike sportske priče uspešne domaće kompanije. U saradnji sa klubovima i sportkim savezima cele zemlje, Meridian pokreće do sad najopsežniji projekat u domaćem sportu – školica sporta za mališane.

Pojmovi “mali“ i “veliki“, “bitni“ i “nebitni“ sportovi za Meridian ne postoje – svi će imati podršku najvećeg domaćeg donatora iz sfere industrije zabave i igara na sreću.

12 Comments

  1. Najbolja i najhumanija akcija, donacija Meridiana po 100.000 dinara za svaku medalju u humanitarne svrhe, se sa zavrsetkom OI zavrsila….,sa sjajnih 900.000 dinara!!!Sve cestitke!

  2. Devet medalja je sjajan uspeh,uvek kazemo “moglo je jos”,moglo je mozda,ali treba da budemo ponosni na nase sportiste,bravo! I veliko bravo za Meridian i sjajnu donaciju onima kojima je najpotrebnije.

  3. Realno,trebalo je tu da se nadje vise medalja,ali nismo imali srece…ponosni smo na nase sportiste,i zahvalni Meridianu sto je jos jednom pokazao koliko je veliki.

  4. Nije loše mada smo očekivali 12-15, bilo bi bolje za Srbiju a i više bi bilo u humanitarne svrhe. Dobro je i ovako! 👏💪

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.