DOKTOR FUDBALA I KLAĐENJA: Ono kada na 20 dinara uzmeš preko 1.000 evra! (FOTO)

Navikli ste već da vas u kladionici Meridian čekaju najbolje kvote na svetu, a baš to je iskoristio jedan igrač koji je na samo 20 dinara uspeo da zaradi preko 1.000 evra!

Iskustvo, sreća ili ludost – neka bude od svega pomalo, ali bez sumnje pred vama je apsolutna majstorija od tiketa!

Srećni dobitnik je pokazao zaista izvanredno znanje u fudbalu pošto je upisao čak 15 pogodaka! Ako se prisetimo kultnog filma “Tesna koža” uspeo da je da nadmaši čak i legendarnog Dimitrija Pantića…

Elem, igrač Meridiana je uglavnom gađao konačne ishode kojih je ukupno 12 uz tri para gde se kladio na broj golova.

Istina, pojedine utakmice su prolazile na “mišiće” i uz dosta sreće, ali i nju treba zaslužiti. Iako je takva situacija, to nikako ne umanjuje znanje ovog igrača.

Ukupni dobitak na uloženih 20 dinara je bio fantastičnih 153.378,62 dinara. Samo na ime bonusa koji dodeljuje najbolja kladionica u regionu igrač je zaradio sjajnih 32.608,06 dinara.

Neverovatno je da je, kada se sve pomnoži, ukupna kvota iznosila 7.668,93 pa nije ni čudo kako je u kladionici Meridian uspeo da zaradi više od 1.000 evra…

Kapa dole za majstora klađenja!

PREUZMI POKLON TIKET

Kladionica Meridian novim korisnicima poklanja tiket po izboru u vrednosti od 500 RSD, a tu je i čak 200% BONUSA na uplatu prvog i drugog depozita. Registrujte se već danas – klikom OVDE i preuzmite vrhunske bonuse i to – BEZ USLOVA.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.