Tip dana: Partizan – Soči: Može li Partizan da skoči i preskoči Soči?

U četvrtak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, pošto je na programu pregršt interesantnih mečeva, a mi smo za vas ovog puta analizirali revanš meć trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu Konferencija između srpskog vicešampiona Partizana i Sočija, koji je prošle sezone u ruskom šampionatu zauzeo peto mesto na tabeli, što svakako niko nije očekivao.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Partizan: “Parni valjak” melje redom na startu sezone!

Koliko god da je prošla sezona bila neuspešna za crno-bele, ako se po jutru dan poznaje deluje da bi ova sezona mogla da bude i više nego uspešna.
Naime, posle prva četiri kola LingLong Superlige, fudbaleri Partizana se nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih dvanaest osvojenih bodova, pošto je četa Aleksandra Stanojevića na četiri odigrana meča ostvarila isto toliko trijumfa uz brutalnu gol razliku 14:1.
Zanimljivo je da je aktuelni vicešampion Srbije prvi gol u ovom šampionatu primio tek u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Novog Pazara slavili sa 4:1.
Strelci na tom vrućem gostovanju bili su Natho koji je u sjajnoj formi, kao i Rikardo, dok su preostali strelci bili Urošević, ali i pomalo zaboravljeni Suma, koji za sada nije u prvom planu.
Što se tiče Lige Konferencija, svakako da svi navijači Partizana imaju pregršt razloga za zadovoljstvo pošto se njihovi fudbaleri trenutno nalaze na samo dva koraka do plasmana u novoformirano takmičenje.
Naime, izabranici Aleksandra Stanojevića su bez većih problema u drugom kolu kvalifikacija eliminisali Dunajsku Stredu, i to pošto je u Beogradu bilo 1:0, dok je u Slovačkoj srpski vicešampion slavio sa 0:2.
Solidan meč je “parni valjak” odigrao i prošlog četvrtka na poprilično teškom gostovanju kod Sočija, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1, iako valja napomenuti da su domaćini do jedinog gola na meču došli nakon poprilično diskutabilnog penala.
Ipak, fudbalska pravda je zadovoljena pošto je Rikardo postigao izjednačujući gol nakon jedne sjajne akcije gostujućeg tima, zbog čega izabranici Aleksandra Stanojevića u poprilično lepom raspoloženju dočekuju ovaj revanš na svom terenu.

Soči: Može li ova ekipa do plasmana u Ligu Konferencija?

Zanimljivo je da je fudbalski klub Soči osnovan pre samo tri godine, preciznije 6. juna 2018. godine i to najviše zbog toga što je za potrebe Svetskog prvenstva u Rusiji u upravo ovom gradu izgrađen jedan od najmodernijih stadiona u tom delu Evrope.
Bilo kako bilo, Soči je veoma brzo uspeo da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang ruskog fudbala, ali ne samo to. Naime, ovaj tim je posle samo dve godine od osnivanja uspeo da dođe do petog mesta na tabeli, koje od prošle sezone donosi plasman u kvalifikacija za novoformiranu Ligu Konferencija, pa je sigurno da svi fudbaleri ovog tima imaju ogroman motiv da dođu do plasmana po prvi put u svojoj istoriji u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, iako će to svakako biti dobrano težak zadatak.
Do sada je Soči odigrao tri meča u Evropi i još uvek nemaju niti jedan poraz. U prva dva je ova ekipa bez većih problema slavila protiv Kešle i to pošto su na dva odigrana susreta postigli ukupno sedam golova.
U trećem kolu su izabranici Vladimira Fedotova našili na srpskog predstavnika, pružili solidnu igru na svom prelepom stadionu, ali samo remizirali, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Ono što sasvim sigurno odgovara petoplasiranoj ekipi iz prošlog šampionata je svakako podatak da je UEFA od ove godine ukinula pravilo gola u gostima, pa deluje da Soči nije bez šansi ni u Beogradu.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja ruske Premijer lige, u ovom trenutku se Soči nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit.
U prošlom kolu su izabranici trenera Fedotova odigrali jedan poprilično dobar meč na svom terenu i bez većih problema uspeli da savladaju ekipu Urala, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.
Pre toga je ova simpatična ekipa zabeležila i trijumf na dosta teškom gostovanju kod Ahmata iz Groznog pošto je taj susret završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ne treba očekivati naročito lep meč za gledanje, obzirom da će pre svega i jedni i drugi učiniti sve da prvo sačuvaju svoju mrežu, pa se tek nakon toga fokusirati na postizanje gola.
Sve miriše na to da nam ovaj revanš u Beogradu neće doneti puno golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.63.
Obzirom da se meč igra pred navijačima, sigurno je da izabranici Aleksandra Stanojevića važe za blage favorite, pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.24.
Za one nešto hrabrije, toplo vam preporučujemo da probate sa čistom jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.