Tiket dana (sreda, 11.08.2021)

tiket dana

Zbog utakmice Super kupa Evrope između pobednika Lige šampiona Čelsija i ekipe koja je trijumfovala u Ligi Evrope, španskog Viljareala, neće se danas igrati kvalifikacione utakmice, te je ponuda dosta slabija.

Bastija – Nansi – 1 @ 2.14 u Meridianbet

Nekadašnji velikan, ne samo francuskog, nego i evropskog fudbala, vratio je u Ligu 2. Nadamo se da je to samo početak velikog povratka Bastije na fudbalsku mapu, posle niza godina u kojima su doživljavali samo neprijatnosti. Imali su Korzikanci i malo sreće, zbog pandemije su prošle godine prekinute sve niđe lige, a u trenutku prekida Bastija je bila prva u četvrtoj, pa je napredovala do Nacionalne lige. U prošloj sezoni su bili ubedljivo prvi u trećoj ligi, i sada imaju priliku da se nadmeću sa drugoligašima. Podsetimo da je klub bankrotirao i bio izbačen čak u peti rang francuskog fudbala, a sve je krenulo u sezoni 2016/17 kada su morali da napuste elitno društvo. U Ligi 2 startovali su remijem sa Nimom na Korzici, a ovo im je tek drugi meč. Njihov protivnik, tim Nansija, prošlu sezonu je okončao na solidnom osmom mestu u Ligi 2, ali je novo prvenstvo počelo dosta loše za njih, pa posle dve odigrane utakmice nemaju ni bod na svom kontu. Posle poraza u Pou, usledio je debakl protiv Tuluza u Nansiju, gosti asu slavili pre deset dana sa 4:0. Bastija prvi put izlazi na teren od 24. jula, kada su igrali protiv Nima, pa verujemo da su uspeli da se konsoliduju i da će biti favoriti protiv Nansija. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.14.

Lejton Orijent – Kvins Park Rendžers – GG3+ @ 2.07 u Meridianbet

Ovo meč prvok kola engleskog EFL kupa, takmičenja koje na Ostrvu nema značaj FA kupa, pa je prilika za timove iz slabijih liga da urade nešto više. Lejton Orijent dočekuje tim iz Čempionšipa Kvins Park Rendžers. Ovo je derbi Londona, pošto su oba tima iz delova prestonice. Ta činjenica pojačava draž, pa verujemo da će meč biti pravi takmičarski. Prethodnog vikenda počeo je Čempionšip, ali i Liga 2, u kojoj se takmiči Lejton Orijent. Zanimljivo je da je ovaj klub sezonu počeo gostovanje kod Salforda, tima sa kojim je na istom mestu igrao i u poslednjem kolu prethodne sezone. Tu sezonu su završili na 11. mestu, a sve zahvaljujući katastrofalnom finišu. Sada su uzeli bod kod Salforda, za razliku od meča poslednjeg kola u prošlom prvenstvu kada su izgubili 3:0. Što se ”policajaca” tiče oni imaju velike ambicije u aktuelnoj sezoni i planiraju da se vrate u Premiejr ligu. To neće biti nimalo lako, konkurencija je žestoka, a već su se sapleli na prvom koraku. U još jednom derbiju Londona remizirali su sa Milvolom 1:1, a ”lavovi” su čak vodili ranim golom. Poslednji put su se ove dve ekipe sastale u zvaničnom meču pre ravno 14 godina, upravo u EFL kupu. Tada je Lejton slavio kao gost sa 2:1. Sada je Kvins Park favorit, ali to ništa ne mora da znači, pa vam predlažemo igru na golove. Očekujemo da obe ekipe daju bar po jedan, a da ih ukupno bude bar tri. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.07.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 4.43.

1 Comment

  1. Hahahahahahaha Bastija VELIKAN EVROPSKOG fudbala?!?!?! Ahahahahaha
    Je l to zato sto je Dzajic igrao za NJIG? ONOMAD KAD JE IZ zvezde PRESAO KOD, opet NJIG U DRUGU LIGU?
    BOZE,BOZE STAIVDE SVE MOZE DA SE PROCITA…I VI HOCETE DA BUDETE KREDIBILNI U VASIM ANALIZAMA I PROGNOZAMA??? NAJBLAZE RECENO, SMESNI STE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.