Tiket dana (četvrtak, 12.08.2021)

tiket dana

Pred nama su revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija. Već od sutra počinju još tri ”velike” lige i ponuda za kladioce biće idealna.

FC Kopenhagen – Lokomotiva Plovdiv – 1/1,2+ @ 1.90 u Meridianbet

Pomalo iznenađujuće Danci su ostali bez pobede u Plovdivu. Bugarski tim je pružio odličnu igru i uspeo je da izvuče 1:1, pa u prestonicu Danske odlazi sa odrešenim šansama za plasman u plej-of Lige konferencija. Nije ovo takmičenje eki veliki izazov za Kopenhagen. Ovaj tim je svojevremeno igrao u grupnim fazama Lige šampiona i Lige Evrope, ali već dve godine ne uspeva da dođe do titule u Danskoj. Prvo je njihovu dominaciju prekinuo Mitjiland, a onda je titula otišla u vitrine Brondbija. Upravo je aktuelni šampion bio gost na Parkenu u nedelju, a FC Kopenhagen je slavio sa 4:2 nakon odlične utakmice. U prošlom kolu kvalifikacija FC Kopenhagen je izbacio belorusko Žodino, kome je dao devet golova u dva meča. Po svemu ovome Lokomotiva je još i dobro prošla, mada je prva povela. I pored gola minusa Kopenhagen je mogao da pobedi, ali nije realizovao jedanaesterec kod rezultata 1:1. Ne sumnjamo u pobedu domaćina, a da bismo sklopili iole dobruu kvotu, predlažemo vam kombinaciju prelaza 1/1 i dva gola domaćina. Za 1/1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.90.

PAOK – Bohemijans Dablin – 1/1,2+ @ 1.73 u Meridianbet

Jedno od većih iznenašenja ovog kola kvalifikacija dogodilo se u Dablinu. Bohemijans je uspeo da pobedi grčki PAOK sa 2:1, što je malo ko mogao da pretpostavi. Ipak, predstoji i revanš na Tumbi, a tamo se nisu dobro proveli ni mnogo jači i poznatiji timovi od Bohemijansa. Moglo je da bude i gore za crno-bele iz Soluna, golovima Kuta Bohemijans je vodio sa 2:0 sve do finiša meča kada je Oliveira smanjio. Možda je razlog ovakvog ishoda to što PAOK još nije počeo sezonu, dok su Irci u jeku svoje. Čudno je da Bohemijans u ovogodišnjem šampionatu Republike Irske igra dosta promenjivo, nalazi se na četvrtom mestu i nema šanse da se bori za titulu, već samo mođe da pokuša da zadrži aktulenu poziciju i tako izbori izlazak u Evropu i narednog leta. Izgubili su poslednji prvenstveni meč od Voterforda, ali sigurno da su više razmišljali o Solunu. Bohemijans je već eliminisao dva rivala u kvalifikacijama, prvo islandski Stjarnan, a onda i luksemburški Dudelanž. Sakupi su dobru zalihu bodova, imaju već četiri pobede i jedan remi, što im može biti od velikog značaja u nekim narednim kvalifikacijama. PAOK ne sme da se igra sa ugledom, poznato je koliko su navijači ovog kluba vatreni i koliko im teško padaju neuspesi njihovih ljubimaca. Ne smemo ni da pretpostavimo šta bi se dogodilo da PAOK ispadne od Iraca. Naš predlog je prelaz 1/1 uz dva gola PAOK-a, koliko mu je minimalno potrebno za prolaz dalje. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.73.

Bazel – Ujpešt – 1/1,2+ @ 1.93 u Meridianbet

Bazel je odlično počeo sezonu, a najvažniji cilj je povratak titule koja već četiri godine boravi u Bernu. Jang Bjs je dominantan u zemlji čokolade, sireva i satova u prethodnom periodu, a Bazel se susretao sa velikim problemima, kako na domaćem terenu, tako i u Evropi, gde nije uspeo da napravi neki veći iskorak. Bazel je u novoj sezoni odigrao šest mečeva, tri u prvenstvi u tri u Evropi, i zabeležio je isto toliko pobeda. Pre duela sa Ujpeštom eliminisali su albanski tim Partizani pobedama od 3:0 i 2:0. U domaćem prvenstvu su bili nekako još ubedljiviji, u Cirihu su dobili Grashopers sa 2:0, a na svom Sent Jakobu Sion sa 6:1, a Servet sa 5:1. Ponovo je gostovanje u ovom gradu strah za svakog rivala, a Mađari još donose minus od jednog gola. Ujpešt je uspeo samo da povede u prvom meču, ali je Bazel preokrenuo u nastavku. U Mađarskoj su odigrali dva kola, i još nisu zabeležili pobedu. U prvom kolu su izgubili od Puškaš Akademije na svom terenu, a drugom kolu remizrali su sa Debrecinom na strani. Odbrana je slabiji deo ovog tima, na tri zvanična meča primili su šest golova, pa ne verujemo da mogu manje i na Sent Jakobu. Naš predlog je prelaz 1/1 i dva gola Bazela, a ako odigrate kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet dobićete koeficijent 1.93.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.