Tiket dana (subota, 14.08.2021)

tiket dana

Nemamo šta da kažemo o današnjoj ponudi, pred vama je, pa odlučite. Mi ćemo pokušati da pomognemo našim izborom. Ovako izgleda naš tiket.

Dortmund – Ajntraht – GG4+ @ 2.20 u Meridianbet

Sećamo se prolećnog duela ove dve ekipe na Signal Iduna Parku u Dortmundu. Slavio je Ajntraht, i tada, šest kola pre kraja, izgledalo je da je trka za četvrtim mesto, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona, završena. Međutim, nije bilo tako. Ajntraht je uspeo sve da upropasti, a Borusija je pobedila na svim prvenstvenim utakmicama do kraja i otišla u evropsku elitu. Kasnije su ”Milioneri” osvojili DFB kup, pa se prethodna sezona može okarakterisati kao veoma uspešna. Naravno, ne zaboravljamo da je Dortmund igrao i u četvrtfinalu Lige šampiona. Mnogi žale zašto je dogovor sa trenerom Markom Rozeom pao rano, jer se Terzić pokazao kao odličan strateg, koji je uz rezultate, uspeo da promoviše nekolicinu mladih igrača. Borusija je za 90 miliona prodala Sanča Junajtedu, ali je stigao odlični Malen iz PSV-a. I Ajntraht je promenio trenera, Adi Hiter je otišao u Menhegladbah, a došao je iz Volfsburga Austrijanac Oliver Glasner. On nije dobro startovao, na prvoj zvaničnoj utakmici Ajntraht je izgubio u Kupu od trećeligaša Manhajma. Tim iz Frankfurta izgubio je najboljeg strelca Andre Silvu, ali je Milan poslao na pozajmicu Norvežanina Haugea. Obično bude dosta golova kada se sastaju ove dve ekipe, pa očekujemo da ih i sada bude. Naš predlog je igra gol-gol, uz bar četiri pogotka na meču. Za GG4+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.20.

Pari Sen Žermen – Strazbur – 1/1,3+ @ 2.01 u Meridianbet

Ovo je jedna od utakmica koja se sa nestrpljenjem očekuje. Ne verujemo da će Lionel Mesi debitovati protiv Strazbura, ali ko zna, možda mu Poketino da neki minut. Znate da je PSŽ ostao bez titule prošle sezone, što je, blago rečeno, bilo iznenađenje. Ovog puta Parižani ništa ne prepuštaju slučaju, podigli suu lestvicu dovođenjem jednog od najboljih igrača sveta i ponovo ga uparili sa Nejmarom. To se nije previše svidelo Kilijanu Mbapeu, pa je on najavio mogući odlazak. Ostalo je još petnaestak dana do kraja prelaznog roka i sve je moguće. ”Sveci” su u prvom kolu osvojili bodove protiv ekipe Troa, ali nisu blistlali. Protiv Strazbura se očekuje vatromet, navijači će doći, u onolikom broju koliko je to moguće, a svi strahuju od eventualnog zatvaranja tribina. U svemu tome Strazbur se ništa ne pita, oni dolaze da budu sparing partner koji je u prošloj sezoni primio osam golova od Parižana, po četiri na oba meča. Ne verujemo da će sada proći bolje, pogotovo posle poraza u prvom kolu od Anžea na svom terenu. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri gola ukupno. Za kombinaciju 1/1,3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.01.

Maribor – Tabor Sežana – 1,2+ @ 1.69 u Meridianbet

”Ljubičasti” su završili evropsku epizodu porazom od švedskog Hamarbija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Odavno Maribor nije dominantan tim u Sloveniji, pa je titula, posle Ljubljane, otišla i u Mursku Sobotu. Dugo će navijače ovog tima progoniti meč poslednjeg kola prošlog prvenstva. Maribor je dočekao Muru, trebao mu je jedan bod za osvajanje titule, ali su poraženi u svom ”Ljudskom vrtu”, i ostali bez trofeja. To je izazvalo brojne konsekvence, a poslednja je završetak evropskog puta u sred jarkog leta. Ostaje im da sve učine i vrate titulu u svoje vitrine. Nisu počeli idealno, pored tri pobede imaju i poraz u Ljubljani od najvećeg rivala Olimpije. Trenutno su prvi, ali imaju utakmicu više od Kopera i Olimpije koji bi mogli da ih prestignu. Rano je još za zauzimanje pozicija, treba sakupljati bodove, a dolazak Tabora u Maribor odlična je prilika za upisivanje nove trojke. Ekipa iz Sežane igrala je solidno prošle sezone i završila je na šestom mestu. Trenutno imaju jednu pobedu, remi i dva poraza, pa sa četiri boda zauzimaju opet šesto mesto. Međutim, već tri kola ne znaju za pobedu, pa očekujemo da taj niz nastave i posle gostovanja u Mariboru. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za ovaj tip 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.69.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.