Tiket dana (nedelja, 15.08.2021)

tiket dana

Naravno da je i danas ponuda odlična, ništa manje bogata od jučerašnje. Nije više problem pronaći mečeve za tiket, već izbeći potencijalne ”mine”. Ovo smo mi pripremili.

Keln – Herta – x2,2+ @ 2.00 u Meridianbet

Jeste prvo kolo u pitanju, ali smo nekako ubeđeni da Herta ne može da ponovi prošlogodišnju očajnu sezonu. Berlinci su strepeli za opstanak do samog finiša, a kada su morali na prinudnu pauzu, zbog koronavirusa, svi su ih već bili otpisali. Ispalo je da su presudne bodove i osvojili baš u tim odloženim utakmicama i tako ostali u Bundeligi. Letos je na Olimpijski stadion stiglo nekoliko dobrih fudbalera, a najpoznatije ime je svakako Stevan Jovetić. Crnogorski napadač mogao bi da obeleži sezonu pred nama, naravno pod uslovom da ga zaobiđu povrede, sa kojima se borio veći deo svoje uspešne karijere. Gostovanje u Kelnu nije lako, ali su ”Jarčevi” tim koji po pravilu slabo otvara sezonu. Pre dve godine su zaostatak nadoknadili u sredini prvenstva, dok im prošle godine to nije pošlo za rukom, pa su u poslednji čas uspeli da stignu bar do baraža. Znojili su se navijači Kelna i u dvomeču sa Kilom, prvi meč u gradu na Rajni okončan je bez pobednika, ali je Keln onda bio ubedljiv u gostima i savladao Holštajn na njegovom terenu. Zanimljivo je da su oba prošlogodišnja duela Kelna i Herte završena bez golova, pa bi bilo baš neverovatno da se to dogodi i treći put. Zato predlažemo bar dva gola na meču, a ne verujemo da će Herta izgubiti. Za kombinaciju x2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.00.

Sevilja – Rajo Valjekano – 1,2+ @ 1.87 u Meridianbet

U Andaluziji se nadaju da bi ovo mogla da bude sezona u kojoj će njihovi ljubimci napasti titulu. Real i Barselona više nemaju Ronalda i Mesija, Atletiko je prošle sezone bio prvak, pa mu je sada fokus na Ligi šampiona, što otvara brisan prostor za timove poput Sevilje, dovoljno kvalitetne, ali ipak do sada daleko od pehara. Naravno, praviti račun bez krčmara pre početka prvenstva je uvek nezahvalno, ali treba reći da je Sevilja izgledala sasvim dobro u pripremnom periodu u utakmicama sa Pari Sen Žermenom i Romom. No, jedno su kontrolni mečevi, a drugo prvenstveni okršaji. Prvi rival koji dolazi na Sančez Pishuan je Rajo Valjekano. ”Pčelice” su se vratile u elitu, pomalo iznenađujuće preko baraža, ali verujemo da se mnogi raduju tome, pošto ovaj ”narodni” klub ima mnogo navijača, ne samo u Španiji. U finalu baraža činilo se da Rajo nema šanse protiv Đirone, poraženi su u Madridu sa 2:1, ali su zato slavili u revanšu u Kataloniji sa 2:0. Najveći problem za goste biće to što skoro nisu imali odmor, pa bi to moglo da se odrazi na start sezone. Što se pojačanja tiče Rajo su ”pomogli” Real Madrid i Sosijedad, poslavši mu na pozajmicu nekoliko svojih fudbalera. Sevilja je dovela dva odlična Argentinca, Gonzala Ariela iz Rivera i Erika Lamelu iz Totenhema, a stigao je i golman srpske repezentacije Marko Dmitrović iz Eibara. Sevilja bi morala da pobedi na startu, a verujemo da ovog puta to neće biti samo sa 1:0. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.87.

Mjondalen – Rozenborg – T22+ @ 2.08 u Meridianbet

Jesu ”Ruže” veliki favoriti protiv Mjondalena, ali treba biti oprezan sa konačnim ishodom jer Rozenborg u četvrtak očekuje prva utakmica plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv francuskog Rena. Francuzi nisu nimalo naivan rival, igrali su Ligu šampiona, pa je sigurno da Rozenbrg očekuje težak posao ako žele da igraju Evropu bar do Nove godine. S druge strane tim iz Trondhajma ne sme sebi da dozvoli dodatni zaostatak za timovima iz vrha tabele, pogotovo onim od rugog do četvrtog mesta, koji će u evropska takmičenja narednog leta. Izgleda da će Molde do nove titule, ako se nešto drastično ne promeni, a u Trondhajmu moraju da se zadovoljavaju plasmanom u Evropu i, eventualno, nekim Kupom. Rozenborg je u dobroj formi, gledajući sva takmičenja u seriji su od osam pobeda. Poslednji neuspeh doživeli su krajem juna kada su poraženi od Lilesterma, a to im je bio treći poraz u nizu u ligi, koji ih je definitivno udaljio od borbe za titulu. Mjondalen je tim koji razmišlja samo o opstanku, trenutno su na deobi pretposlednjeg mesta i moraće da se potrude da stignu do sigurne zone. Na svom terenu u ovom prvenstvu su slavili samo jednom, pa je teško očekivati da to urade protiv Rozenborga. Ipak, nećemo predložiti dvojku, već igru gost daje dva gola za koju je kvota u Meridianbet-u 2.08.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.