Tiket dana (utorak, 17.08.2021)

tiket dana

U naredna tri dana sledi rasplet u kvalifikacijama za evropske kupove. Igraju se prvi mečevi plej-ofa, a već naredne sedmice saznaćemo sve učesnike u grupnoj fazi, od ove sezone, u evropska tri takmičenja.

Monako – Šahtjor – GG3+ @ 2.29 u Meridianbet

”Kneževi” i ”Rudari” biju bitku za plasman u Ligu šampiona. Monako je bio treći u francuskoj Ligi 1 prošle sezone, dok je Šahtjor, posle godina dominacije, krunu u Ukrajini prepustio Dinamu iz Kijeva. Obe ekipe već su morale da izbace po jednog rivala u stazi nešampiona. Monako je igrao protiv Sparte iz Praga, i dosta lako se domogao poslednjeg kola. U Češkoj je bilo 2:0, a u Kneževini 3:1 za Monako. Nisu fudbaleri ovog tima bili toliko uspešni na startu nove sezone u zemlji aktuelnih svetskih prvaka. Monako iz dva kola ima osvojen samo jedan bod, a protivnici nisu bili timovi od kojih treba zazirati. U prvom kolu su na svom terenu remizirali sa Nantom 1:1, dok su u drugom poraženi u Lorijanu minimalnim rezultatom. Očigledno je sve posvećeno dvoboju sa Ukrajincima, jer je ulog ogroman, igranje u evropskoj eliti. Što se Šahtjora tiče, i oni su imali jedan kiks u domaćem šampionatu, ali u četiri odigrana kola. Izgubili su od Oleksandrije, i to na domaćem terenu, mada Šahtjor odavno ne igra u Donjecku kao domaćin, već na Olimpijskom stadionu u Kijevu, pošto je Donbas arena srušena u granatiranju ruskih snaga. ”Rudari” su u dvomeču u prethodnom kolu eliminisali belgijski Genk, oba puta su slavili sa po 2:1. Biće ovo neizvestan dvomeč, ali smo ubeđeni da će mečevi biti efikasni i u Monte Karlu i u Ukrajini. Naš predlog za prvu utakmicu je igra gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.29.

Milvol – Fulam – GG3+ @ 2.70 u Meridianbet

Mali londonski derbi igra su u trećem kolu engleskog Čempionšipa. Povratnik iz elite, ekipa Fulama, odlazi u goste Milvolu, timu koji se polako vraća na staze stare slave. Ipak, daleko su ”Lavovi” još od vremena kada su žariri i palili u engleskoj eliti, ali je i nastup u Čempionšipu napredak u odnosu na vreme kada su tavorili u Ligama 1 i 2. U prva dva kola Milvol je igrao onako kako obično igra, dva puta je remizirao, oba puta bilo je 1:1. Kada pogledate njihove rezultate videćete da je to najčešći ishod kada je ovaj tim u pitanju. U prvom kolu su uzeli bod na gostovanju kod Kvins Parka, a u drugom su na svom Dinu remizirali sa Blekburnom, s tim da su oba gola postignuta u samom finišu meča. Što se tima sa Krejven Kotidža tiče oni su startovali po planu. Imaju četiri bod iz dve utakmice, s tim da su bez pobede ostali na svom terenu protiv Midlzbroa, a slavili su na gostovanju u Hadersfildu. Fulam je bio baš ubedljiv protiv ”Terijera” i pobedio je sa 5:1, a čak je dobar deo meča odigrao i sa igračem manje. Jasno je da ”Kolibari” žele ekspresan povratak u Premijer ligu, a valjda su nešto i naučili iz prethodne dve avanture, koje su se završavale posle samo jednog leta. Pre dve sezone meč ova dva rivala kada je Milvol bio domaćin završen je, pogađate, rezultatom 1:1, ali je Fulam bio ubedljiv na svom terenu i pobedio sa 4:0. Očekujemo i sada gol-gol, s tim da bi trebalo da padne još bar jedan videćemo s koje strane. Naš predlog je igra GG3+ sa koeficijentom 2.70 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.