IGRA U KOJOJ JE SVAKO DOBITNIK: Preuzmi poklon tiket, kladi se i NAPLATI PROMAŠAJ!

Ovo leto donelo nam je mnogo sportskih događaja, ali tu nije kraj – verujte nam! Naprotiv, može se reći da je sve bilo samo zagrevanje i da nas prava „ludnica“ tek čeka.

Lige petice su startovale, očekuje nas i Evropsko prvenstvo u odbojci za žene, koje će se održati u Beogradu, pa ćemo imati priliku da pozdravimo naše heroine koje su na Olimpijskim igrama osvojile bronzanu medalju, pa je u to ime najbolja kladionica u regionu rešila da vas počasti!

Kako? Meridian je jedina kladionica koja vam donosi fantastiči POKLON TIKET od 500 RSD, i to BEZ USLOVA! Da, dobro ste pročitali!

A, ako ste pomislili da ćete morati da se pomučite da ga dobijete – prevarili ste se. Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, registrujete se i preuzmete vaš poklon.

Ali, ni to nije sve! Kako ne biste brinuli o parovima i tome da li će vaš tiket proći ili ne – Meridian je spremio specijalnu promociju!

Dakle, imate priliku da NAPLATITE PROMAŠAJ! Kako? Postoje dve opcije:

Prva je da odigrate tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 – u slučaju da su sva tri para promašena dobijate povrat uloga.

Druga opcija je da odigrate tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su sva četiri para promašena opet dobijate povrat uloga!

Dakle, obrni-okreni – vi ste ti koji pobeđuju!

Ono što je važno da znate jeste da u promociji ne učestvuju sledeći tiketi: sistemski tiketi, turbo cash tiketi i tiketi odigrani sa bonus naloga igrača. Takođe, promocija važi samo za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Uslovi su idealni – na vama je samo da ih iskoristite i sve preokrenete u vašu korist, jer u Meridianu su svi dobitnici!

10 Comments

  1. Pravi fudbal se vratio,prvo kolo je bilo fenomenalno,bilo je golova,kvote su bile sjajne…ali ko nije iskoristio poklon tiket od 500 dinara,sada ponovo ima sansu da odigra najjace lige i uzme keš.

  2. Veliki broj odlicnih igara,uvek odlicne promocije i bonusi,iznenadjenja kako za stare tako i za nove igrace..zbog toga ne menjam Meridian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.