Tip dana: Santa Klara – Partizan: Partizan traži prolaz u grupe na Atlantskom okeanu!

U četvrtak je i te kako interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Konferencija, u kom će Santa Klara na svom terenu dočekati Partizan.
Duel između ova dva tima je na programu od 22 časa i 30 minuta.

Santa Klara: Sjajna prošla sezona, plasman u grupnu fazu bi bio kruna!

Fudbaleri Santa Klare su bez ikakve sumnje bili najprijatnije iznenađenje prošlosezonskog izdanja portugalskog šampionata, pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja na kraju završila na šestom mestu na tabeli, što od ove sezone donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.
Čitavim tokom prošlog prvenstva je Santa Klara igrala iznad svih očekivanja, a kada je eto bilo najpotrebnije ova simpatična ekipa je u poslednja tri kola ostvarila tri vezana trijumfa i tako kolo pre kraja obezbedila istorijski plasman u kvalifikacije za novoformirano takmičenje.
Ono što svakako valja napomenuti je da portugalski predstavnik u četiri odigrana meča u dosadašnjem toku kvalifikacija nije primio niti jedan gol, pošto su prvo eliminisali Škupi, a onda i Olimpiju iz Ljubljane, koju sa klupe predvodi Savo Milošević.
Posebno je bilo zanimljivo u revanšu u prestonici Slovenije pošto su gosti u Ljubljani imali na raspolaganju samo tri izmene zbog problema sa koronom, a jedna od te tri je zanimljivo bio i napadač Rui Košta, koji je ušao u igru u 72. minutu, a već u narednom minutu overio prolaz Portugalaca u Stožicama.
Ipak, kada je u pitanju početak prvenstva Portugala, deluje da Santa Klara igra dosta lošije nego prošle sezone, pošto za sada nemaju nijedan trijumf, uz jedan poraz, ali i jedan remi.
U prošlom kolu je ekipa koju sa klupe predvodi Danijel Ramos remizrala na svom terenu protiv Moreirensea, uz podatak da su primili dva gola sa igračem više, što možda i najbolje pokazuje da šestoplasirana ekipa iz prošlog šampionata ima dosta problema na startu Primeire.

Partizan: “Stanoje” je preporodio crno-bele!

Četiri godine fudbaleri Partizana nisu uspeli da dođu do šampionske titule i samim tim, sigurno je da će osvajanje trofeja u LingLong Superligi biti prioritet svih prioriteta.
Ako se po jutru dan poznaje utisak je da bi ovo mogla da bude jedna poprilično uspešna sezona za crno-bele, koji za sada imaju maksimalan učinak u najkvalitetnijem rangu srpskog fudbala i nalaze se na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani TSC, koji ruku na srce ima i meč više.
Do sada su izabranici Aleksandra Stanojevića koji je bez ikakve sumnje preporodio ovu ekipu odigrali četiri meča, ostvarili četiri trijumfa, postigli četrnaest i primili samo jedan gol, i to u duelu prošlog kola kada su na gostovanju kod Novog Pazara pobedili sa 1:4.
Dosta dobre partije klub iz Humske pruža i u kvalifikacijama za Ligu Konferencija. Naime, crno-beli su u drugom kolu bez većih problema eliminisali Dunajsku Stredu, takođe bez primljenog gola, pošto je u Beogradu bilo 1:0, dok je u Slovačkoj bilo 0:2.
Žreb za aktuelnog srpskog vicešampiona nije bio baš najboji, pošto su za protivnike u trećem kolu dobili Soči koji je prošle sezone bio hit ruske Premijer lige.
Ponovo su izabranici Aleksandra Stanojevića odigrali fantastičan dvomeč, a pogotovu to mislimo na drugi meč između ova dva tima, kada je Partizan pokazao karakter, pošto je golom Šćekića izborio remi u poslednjem minutu regularnog toka susreta, a onda i slavio nakon boljeg izvođenja jedanaeteraca što je bio povod za veliko slavlje navijača crno-belih koji su u pristojnom broju popunili stadion.
Ono što nije dobro uoči gostovanja kod Santa Klare su svakako izostanci Pantića, Zdjelara i Jovića koji su povređeni, pa se očekuje da šansu od prvog minuta dobiju Holender, Marković i Jović.

Naš predlog

Očekuje nas jedan i te kako zanimljiv meč, pošto će oba tima dati sve od sebe da dođu do plasmana u grupnu fazu novoformiranog takmičenja. Ipak, smatramo da crno-beli imaju daleko više iskustva kada su u pitanju ovakvi mečevi, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.39.
Za one nešto hrabrije, preporučujemo vam da probate sa čistom dvojkom za koju je Meridianbet odredio fantastičnu kvotu 2.55.
Za kraj, ne treba da nas iznenadi da ovo bude jedan meč sa dosta golova, iako je ulog ogroman. Zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.