MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE ZA KLAĐENJE: Standard 2.25, Aston Vila 1.95!

Početak vikenda je jasan znak da nas čeka „brdo“ fudbalskih utakmica, a Premijer liga, La Liga i Prva liga Belgije sa sobom donose mnogo uzbuđenja. Ali, da li ste spremni da temperaturu podignemo na viši nivo i ovaj fudbalski vikend „začinimo“ neverovatnim bonusima i još boljim kvotama?

Evo o čemu se radi. Kladionica Meridian je spremila mnogo iznenađenja, ali krenimo redom: svi koji to do sada nisu uradili, mogu OVDE da se registruju i preuzmu fantastičan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD, a onda da odu na meridianbet.rs i iskoriste NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

Ali, ni to nije sve. Ako imate nalog, a još uvek niste deponovali novac – sada je pravi momenat da to uradite, jer vas čeka BONUS NA DEPOZIT i to 200%!

Znamo da zvuči neverovatno, zato nam nemojte verovati na reč – uverite se sami, od svega vas deli SAMO JEDAN KLIK!

A, šta nas to još čeka ovog vikenda? Krenimo redom.

STANDAR LIJEŽ – STENDE, KEC 2.25

Petak, 20.45

Standard i Ostende odmeriće snage u petom kolu belgijskog šampionata, ali ono što goste brine jeste čak petorica odsutnih igrača. Povree i crveni kartoni skupo koštaju Ostende, ali sigurni smo da se neće baš tako lako predati.

Ostende je u seriji od tri pobede, ali ipak Stanadrd slovi za favorita. Zato su bukmejkeri Meridiana spremili najveće kvote na svetu, pa vas na keca čeka kvota 2.25, na vojku 3.15, a na iks 3.20. Jasno vam je – ovu priliku ne smete propustiti!

ASTON VILA – NJUKASL, KEC 1.95

Subota, 16.00

Premijer liga je tek startovala, ali su se neke stvari već zakuvale. U drugom kolu sastaju se Aston Vila i Njukasl, a oba tima su poražena u prethodnom kolu.

Nisu kandidati za titulu, ali na sredini tabele će se efinitivno voditi velika bitka. Pa, ko zna – možda nas i iznenade. Za početak, Aston Vila, koja je ostala bez Džeka Griliša mora da odbrnai domaći teren.

Da li je Deni Ings dostojna zamena – ostaje da vidimo, ali čini se da je Aston Vila dobro potrošila novac od prodaje Griliša. Upravo zato i sada važi za favorita, pa vas u kladionici Meridian čeka sjajna kvota na njihovu pobedu – 1.95.

BETIS – KADIZ, KEC 1.60

Petak, 21.00

La Liga se vratila na velika vrata. Mnogi su mislili da bez Kristijana Ronalda, a sada i Lionela Mesija, nee biti dostojna statusu jedne od najuzbuljivijih liga, ali je ve prvo kolo demantovalo takva mišljenja.

U drugom kolu španskog prvenstva čeka nas duel Betsa i Kadiza, a sudeći prema prethodnim duelima – Betis je apsolutni favorit. U poslednjih pet utakmica, slavio je četiri puta, pa se to očekuje i večeras.

Bukmejkeri Meridiana takođe veruju u takav ishod, pa je kvota na pobedu Betisa 1.60.

*Napomena: kvote su podložne promenama

10 Comments

  1. Kakve kvote,ovo nema nigde,najjace uvek u Meridianu. Ja sam se spremio za vikend,uplatio depozit na nalog i sad mogu da uzivam u fudbalu.

  2. Sjajna ponuda…vrhunske kvote…Bukvalno za igru sta pozelis…bonusi izbanredni…a promocije ubeeljivo najbolje,za svakoga po nesto.Meridian je top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.